Anmeldelse

ESV Study Bible

2.769 sider, 250-349 kroner

ESV Study Bible har de grundigste indledninger og kommentarer. Det er derfor den studiebibel, der har mest at give, når det gælder den bibelske historie og teologi.

Teologien i bogen er evangelikal, bibeltro, og den er skrevet af teologer som Wayne Grudem og J. I. Packer, der står i en reformert tradition.

Særlige kendetegn ved ESV Study Bible

Denne studiebibel har nogle meget flotte illustrationer og kort, og når man køber ESV Study Bible, følger der en kode med, så man får adgang til den på internettet, og det er nyttigt for prædikanten, der gerne på en PowerPoint vil vise, hvordan for eksempel Salomos tempel så ud.

ESV Study Bible har et stort tillæg på 250 sider, der blandt andet gennemgår den bibelske dogmatik, etik og giver en hjælp til at fortolke og forstå Bibelen.

2.769 sider
250-349 kr
Ca. 20.000 studienoter
Ca. 50 artikler
400 kort og diagrammer
79 sider bibelordbog
40 illustrationer
Kan købes her.

Anmeldt i Tro & Mission nr. 13/2013 af Thomas Olofson

Tilføj kommentar

foto: Anne Grethe Harstad Jensen
Anne Grethe Harstad Jensen
Vækkeuret ringer klokken fem om morgenen. Anne Grethe Harstad Jensen forlader mere eller mindre træt sit soveværelse og finder sig til rette...
Af Ditte Olsen

”Hvis vi ikke fik hjælp fra menigheden og andre udefra, ville vi ikke have nok gevinster og ting til auktionen”, siger Anne-Lene Christensen fra Bylderup Bov, når hun skal...