Ankomst til Peru!

22/01/2015

Endelig er vi ankommet til Peru! Vores første to dage var i Lima – den første dag var vi på 'Migraciones' og den anden i 'Interpol.'

Ærligt talt så vidste vi ikke rigtigt, hvad vi lavede der, da vi stort set ikke kan forstå spansk, samtidig med at Peruanerne stort set heller ikke forstår engelsk (eller dansk!). Men vi blev hjulpet af Thomas and Mathilde samt af nogle kristne i Lima. Så vi havde ingen nævneværdige problemer.

Det var dog en lidt mærkelig oplevelse, at få vores tænder undersøgt på Interpol (en kvinde kiggede på dem og noterede ned med kuglepen). Vi fik dog senere at vide, at det var i tilfælde af, at vi kom ud for en bilulykke eller lignende, hvor tænderne ville være den eneste måde vi kunne blive identificeret på!

2015-01-15_12.31.08.jpg

Vores flyrejse til Arequipa var begivenhedsløs – det tog kun halvanden time, og udsigten var som på billedet hele vejen.

Men endelig så vi El Misti (Arequipas vulkan), og i lufthavnen blev vi mødt af en stor flok nordmænd og deres børn (der var dog også to danskere med danske flag!).

Det var lidt sjovt for mig – jeg har aldrig før mødt så mange nordmænd på et sted, og så i Sydamerika! Det var en dejlig velkomst.

Derefter kørte de os til gæstelejligheden (da der er et problem med strømmen i vores egen lejlighed, så vi endnu ikke kan flytte ind).

Tak for alle jeres bønner for vores rejse, og vi vil være meget taknemmelige, hvis I også kunne bede om, at vi snart kan flytte ind i vores nye lejlighed og må blive velintegreret med danskere, nordmænd (og nynorsk!) samt peruanerne. Vi starter på sprogskole mandag!

Tilføj kommentar