Bestyrelsesmøde i MUWA

03/04/2015

Så blev det igen tid til det årlige bestyrelsesmøde i MUWA. Præster og folk med tilknytning til normadearbejdet fra nær og fjern var samlet for, at høre nyt om bibelskolen og evangelisationsarbejdet. Der blev snakket vidt og bredt om stort og småt. Gode oplevelser blandt normaderne blev delt fra det forgangne år og det nye køkken blev beset. 

Gennem de sidste mange år har fokuset i evangelisationsarbejdet været på Masaierne, men nu, fordi der er så mange kristne blandt denne folkegruppe bliver evangelisationsarbejdets formål at nå ud til Bardubaig og andre små stammer, At der er så mange kristne blandt masaierne blev en øjenåbner for mange af deltagerne  Derfor blev det vedtaget, at de ude i områderne selv må til at gøre en større indstats for de normader, som allerede er blevet kristne. De skal indkluderes i menighederne, eller endnu bedre, selv starte menigheder, hvor præsten fra den nærtliggende kirke kommer og prædiker Guds ord for dem. Der skal følges op på dåbsoplæring  og de skal have flere muligheder for at høre/lære mere om Gud igennem kurser.

Det er dejligt, at se tilbage på et overstået møde, hvor vi nu i fælles trop kan arbejde fremad mod et mere selvstændigt normadearbejde. 

 

 

 

 

Tilføj kommentar