Høsttid

02/01/2016

Os volontører fra Phnom Penh har fejret jul hos Annelise og Axel i Siem Reap. Det var mega hyggeligt og samtidg spændende at fejre jul i et så anderledes land som Cambodia.

Da vi tog bussen hjem derfra, kiggede jeg ud gennem vinduerne fra bussen, så gik det lige op for mig, at her er det høstetid! 
Det var virklig sjovt at se menneskene ude på markerne og ved husene, hvor de høstede. At se hvordan de plejer at gøre, både dem, der gør det med håndkræfter og dem, der brugte gamle høstemaskiner.

Sjovt men samtidgt lidt idyllisk! Det bragte også minder hjemmefra. Jeg bor på en lille bondegård, så synet fra vinduerne i bussen mindede mig om, hvordan det er om sommeren derhjemme. Og precis som hjemme, er der børn der hopper i høet og bruger det som sin legeplads.

Det er en god oplevelse man får ved at bo i et fremmed land så lang tid som jeg skal, man får lov til at se årstiderne skifte! Det mærkelige lige i denne situation er, jeg følte det, som om jeg var i svensk sommertid, selvom det alligevel er mellem jul og nytår.   

Tilføj kommentar