Hvilken weekend!

18/05/2016

Sidste weekend havde nogle spændende og fantastiske stunder som virkelig gjorde mig glad og berørt!
Vi fik lov til at følge med drenge- og pigekollegiet fra Phnom Phen til Highlands bibelschool på sportlejr. Kollegiet havde et hold som skulle spille fodbold og et stort heppekor, hvor vi hjalp til.
Highlands er virkelig en stor lejr, hvilket var godt, for vi var over 1000 mennesker der.

 

Bortset fra al hygge med Kolligiet og det gode fælleskab, vi havde sammen, så var der særlig et tidspunkt, som var helt fantastisk!
De havde et aftenmøde, hvor der var en taler, som var virkelig god til at fortælle, hvad det er, Jesus har gjort for os på korset, hvorfor han gjorde det og hvor vigtigt det er, at vi modtager ham idag!
Vi kommer alle til at dø en dag, og det er der ingen, der kan forhindre, og ingen ved hvornår de sker. Derfor er det så vigtigt, at vi kender Jesus, for unden ham går vi fortabt til Helvede, som er sådan et forfærdeligt sted!

Efter hans prædiken inviterede han alle, som ønskede at omvende sig og modtage Jesus i deres liv, op til scenen. Det er et fantastisk syn at se menneske efter menneske, som Jesus havde berørt under den aften, gå frem og modtage Jesus i sine hjerter! At se så mange mennesker modtage Jesus på den måde, er ikke noget jeg har oplevet tidigere, men wow, hvilken glæde det giver! 

Den næste dag fulgte vi med Kolliget til havet, hvor der var fire af dem, der skulle døbes. Hvilket syn og hvilken glæde det er at få se!
Der er virkelig vækkelse i Cambodja, og det er så fantastisk at få lov til at være med og se det store under, som det er, når mennesker bliver frelst!

Tilføj kommentar

Kommentarer