At lære af hinanden

29/04/2016

Det kan på mange måder være en udfordring at arbejde i en anden kultur end hvad man selv er opvokset i. Samtidigt er der også mange gode guldkorn! 
Vi får lov til at lære af hinanden, både af voksne kolleger og af børnene.

En dag lærte vi børnene og de voksne nogle forskellige spil blandt andet spillet Memory. Et klassisk børnespil som vi er opvokset med, men her er det noget helt nyt lige så meget for de voksne som for børnene.

 
Det er så fantastisk sjovt at få lov til at være med, når nogen opdager noget før første gang. Det gør at et spil, som man slev synes er blevet lidt gammelt, bliver sjovt igen. Man får lov til at huske, hvordan man selv havde det, når man lige havde forstået alle reglerne i spillet, og den gode følelse af at få sit første par! 

Glæden i børnenes og også særligt i de voksnes øjne var så ægte og så glædespredende, at det er blevet til et minde jeg kommer til at huske på, når jeg har brug for god motivation i fremtiden.

Til gengæld lærer de os mange forskellige ting. F.ex. lærte Judit og jeg i dag, hvordan man laver elastikarmbånd og andre elastik "legetøj". 
Det er meget sandsynligt, at vores kolleger også synes, at det er sjovt at se os opdage noget nyt - ligesom jeg!

Tilføj kommentar