Støt fremtiden nu!

12/12/2016

Efter 11 måneder er der indkommet 10,4 mio. kr. i gaver til landskassen. Hovedparten af de penge kommer fra givere, der trofast sender penge måned efter penge. Tusind tak for det! I er med til at sikre en mere stabil indtægt for os.

December måned har alligevel altid været den store gave måned – også for LM. Og med et gavebehov på 5,6 mio. kr. er behovet ikke mindre i år.

Spring bare ned til sidste afsnit hvis du ikke er til tal.

Hvad skal du give? Jeg er ofte blevet spurgt om de store og uoverskuelige tal ikke kunne brydes ned til hvad den enkelte skal give. Joo.. men det er nu ikke så enkelt.

For hvem er det der skal give? Og har vi ikke netop forskellige muligheder?

Men lad mig alligevel komme med to bud;

I forhold til sidste år så skal der indsamles 1,1 mio. kr. mere i december måned. Det betyder, at de knap 3000 givere vi har til landsarbejdet, skal give en ekstra gave på knap 400,- kr. Men hvis vi i stedet siger, at vi samlet set er ca. 6000 i LM, så kunne man også sige, at alle i gennemsnit skal give knap 1.000,- kr. for at vi sammen når op på 5,6 mio. kr. Vi har brug for dit bidrag, uanset om vi opgør det på den ene eller anden måde.

Støt fremtiden nu! Uanset tal. Vi samler ind nu for at give håb i fremtiden. Vi samler ind for at LM’s arbejde med at udsprede evangeliet kan fortsætte i årene frem. Vi har fået det for intet, så giv det for intet. Tak for dit bidrag!

Tilføj kommentar