Taksigelse til Gud

29/12/2014

Julen er ovre, og et nyt år begynder snart. Der er gået fem måneder af volontør opholdet i Peru, og det har været fem spændende, oplevelsesrige og skønne måneder. Snart tager vi afsted på nytårslejr nede ved kysten, sammen med de unge i Peru. Det bliver spændende at se, hvordan man holder lejr her i landet. 
I lørdags havde vi ungdomsmøde, hvor temaet for aftenen var "Accion de gracias" (Taksigelse). En aften, som handlede om at sige tak til Gud for det år, der er gået. I Peru har de en speciel dato i slutningen af året, hvor de husker at sige Gud tak. Vi fik et papir hver, hvor vi skulle skrive takkeemner ned på, hvorefter vi lagde dem i en kurv og tændte et lys. En dejlig oplevelse, hvor man fik koncentreret sig om, at huske at takke Gud for alt det han har givet os. Vi kan så tit bede om en masse, men nogle gange glemmer vi at sige tak også. 
Aftenen sluttede med, at vi hver trak et bibelvers som et løfte for det kommende år. 

Jeg fik dette bibelvers: 
Dette siger Herren: Vær ikke bange, og lad jer ikke skræmme af denne store hær, for det er ikke jeres kamp, men Guds. (2. Krøn 20,15) 

Vi må huske på at det er Guds kamp vi kæmper, og han er med os overalt. Det er et dejligt løfte at have med sig, og det må vi takke ham for. 
 

 

Tilføj kommentar