Vi fester for mission også i 2017

29/12/2016

Det nye år 2017 begynder festligt i Luthersk Mission. Det sker med en udsendelsesfest for en ny missionærfamilie. Gry og Per Jørgensen skal sammen med deres børn Victoria, Alberte og Storm til Tanzania. Vi glæder os sammen med dem.

2015 begyndte den 3. januar med en udsendelsesfest. Vi havde fire udsendelsesfester for nye missionærer i 2015 - foruden en "næsten-LM-fest" for tilknyttede missionærer. Til Peru, Cambodja, et tredje land - og Grønland.

2016 begyndte den 3. januar med en udsendelsesfest. Vi havde fire udsendelsesfester for nye missionærer i 2016. Til Tanzania og Cambodja.

2017 begynder den 8. januar med en udsendelsesfest. Denne gang med en ny familie til Tanzania. Festen sker i Løgumkloster.

Det er en rigtig god tradition at begynde et nyt år - et nyt missions-år - med udsendelse af nye missionærer.

Der er planlagt endnu en udsendelsesfest i 2017. Nemlig den 11. juni for Ruth og Philip Bach-Svendsen. Philip er allerede i fuld gang i Soma Biblia i Tanzania. Ruth følger efter til sommer.

Men vi kunne snildt bruge fire udsendelsesfester igen i 2017. Vi har netop nu fire ledige positioner: To i Peru, én i Tanzania, én i Cambodja. Der er budgetteret med, at vi kan besætte de to af disse fire ledige stillinger. Det vil vi gøre lidt efter først-til-mølle.

Spørgsmålet er blot: Hvem kommer først? Hvem skal vi holde endnu en udsendelsesfest for i 2017? Vi venter spændt. På Guds svar.

Et nyt år giver nye missionsmuligheder. Der har været utrolig mange muligheder i 2016. Mange mennesker har hørt evangeliet og er kommet til tro - nationalt og internationalt. Det skulle gerne ske også i 2017. Så længe Gud giver muligheder. Det er i hvert fald svært at se, at det er tid til at stoppe. Derfor fortsætter vi.

---

> Læs mere om de ledige stillinger i udlandet her.

Tilføj kommentar