Projekter


 

Bibel- og missionsskole i Hawassa

Tabor Evangelical College i Hawassa er dels er et gymnasium, men rummer også en bibel- og missionsskole.

Mekane Yesus-kirkens synoder i Syd-Etiopien er gået sammen om at drive et uddannelsescenter, som omfatter både high school (gymnasium) og bibel- og missionsskole.

Her vil man gerne uddanne kristne etiopere til at blive evangelister eller missionærer. Der er fokus både på de folkegrupper i Etiopien, der (næsten) ikke har hørt om kristendommen - og på mission ud over Etiopiens grænser.

Desuden har vækkelsen og de mange nye kristne menigheder skabt et kæmpemæssigt behov for uddannelse af evangelister og menighedsledere i Mekane Yesus Kirkens seks synoder i Sydetiopien.

Bibelskolen er målrettet evangelister, og giver en et-årig overbygning på distrikt-bibelskolernes uddannelse. Det er også muligt at tage en treårig diploma eller en fireårig bachelor i teologi og mission, som giver mulighed for at blive ordineret til præst.

Luthersk Mission prioriterer den teologiske uddannelse på Tabor Evangelical College og støtter projektet ved at sende enkelte korttids-undervisere og ved at give et årligt tilskud til bibel- og missionsskolen.

Du kan være med til at støtte den direkte missionsindsats fra etioper til etioper.

> Giv en gave på MobilePay 66288 eller konto 2230-0726496390, mrk. "Bibelskole - Tabor". 

Tilføj kommentar