Velkommen til hverdagskristen.dk og discipel24-7.dk

(SIDEN ER P.T. UNDER OMBYGNING)

Tag med på studietur til USA!

Til november tager vi 8-10 personer på tur til Soma School i USA, hvor vi får en god undervisning og bor privat hos folk fra menigheden for på den måde at opleve et menighedsliv i praksis.

Prisen er beskedne kr. 3000,-, da der er en del tilskud.

Se mere i denne pdf-fil.

Alle aldersgrupper opfordres til at ansøge.

***

Her på siden finder du en præsentation af og supplement til studiehæftet "Gud, mig og min næste
- ny frimodighed til et hverdagsliv i evangeliets kraft".

At være kristen er at have modtaget evangeliet selv og være sendt til verden med det. Det er en lidt skræmmende tanke for mange, men i virkeligheden handler det blot om at leve et helt almindeligt hverdagsliv med et ønske om at dele de gode nyheder med mennesker omkring sig.

Målgruppen for dette studiehæfte er kristne, som søger inspiration og praktisk hjælp til netop dette.

Hæftet indeholder syv oplæg til gruppesamlinger og seks mindre oplæg til individuel refleksion mellem samlingerne. Det udfordrer læserne til at foretage en række praktiske skridt og forandringer i hverdagen.

Studiehæftet er udarbejdet i et samarbejde mellem Luthersk Mission og Københavnerkirken. Det er skrevet af Christina Munk Eriksen, Claus Sode Grønbæk, Kim Hjermind og Birger Reuss Schmidt.

Hæftet kan købes på Lohses Forlag og koster kr. 50,-. På temadage sælges det til rabatpris. Klik her for at gå til lohses webshop.

Temadage

I løbet af 2018 vil vi afholde flere temadage over hele landet som opmuntring og introduktion til brugen af hæftet. Se datoer og steder i boksen til venstre.

Som udgangspunkt afholdes temadagene lørdag fra 9-15, søndag fra 10-15 og hverdage fra 18-22. Præcise tidspunkter de enkelte steder vil fremgå af kalenderen efterhånden som de er fastlagt.

Video

Her kan du se en generel introduktion til studiehæftet "Gud, mig og min næste".

Hjemmearbejdet mellem kapitel 3 og kapitel 4 i studiehæftet består blandt andet i at se en lille video fra en SOMA-kirke i USA, som arbejder målrettet på at leve som Guds familie i mission i hverdagen.

Videoen kan ses her.

Lær mere

Forfatterne til studiehæftet forsøger at formidle noget af den værdifulde inspiration, de selv har modtaget fra SOMA-kirker i USA.

Du kan læse mere om SOMA-kirkerne her

www.wearesoma.com

www.saturatetheworld.com

Direkte links til videoer

Gud, mig og min næste: https://vimeo.com/237894983

Et hverdagsliv i mission: https://youtu.be/BlH2o17IC9U

Studiehæftet

Køb hæftet på i Lohses webshop eller få din lokale bogsælger/boghandel til at skaffe det hjem: http://lohse.dk/gud-mig-og-min-naeste.html

Kontakt os

Projektmedarbejder og frimenighedspræst
Peter Leif Mostrup Hansen

peterleif@dlm.dk
6178 1587

Menighedskonsulent
Birger Reuss Schmidt

brs@dlm.dk
2247 4027