Evangeliet er ikke for engle

400 mennesker til missionærindvielse i Tarm den 6. januar.

07. januar 2013 /

Mindst 400 mennesker var stimlet sammen til missionærindvielse og udsendelsesfest for Iben og Benny Lauridsen søndag den 6. januar 2013 på efterskolen Solgården i Tarm.

Godt, at det netop varmennesker, der mødte op. For evangeliet og missionsopgaven er netop for mennesker, understregede generalsekretær Jens Ole Christensen i sin prædiken:

”Evangeliet er ikke for engle – hverken dem, der er det, eller dem der tror, de er ’engle’ – men for rigtige mennesker, der er rigtige syndere, og som har brug for rigtig tilgivelse. Og missionsopgaven er også kun for syndige mennesker, der selv lever af det evangelium, de bringer til andre.”

Iben og Benny Lauridsen og børnene Benjamin og Clara rejser til Iringa i Tanzania, hvor de blandt andet skal være med i det evangeliserende arbejde blandt nomadestammer.

Hilsen fra en forgænger i opgaven gjorde indtryk
Derfor gjorde det indtryk at høre Agnes Rahbek, der sammen med sin mand har stået i samme opgave, betone, at stammefolket længes efter at høre om Guds kærlighed i Jesus.

Hun fortalte, at et par kvinder fra Barabaig-stammen, hvis liv var blevet forvandlet gennem mødet med Jesus, havde spurgt hende, hvor lang tid hun havde kendt evangeliet om Jesus. ”Hele mit liv,” svarede missionæren, hvortil de udfordrende replicerede: ”Hvorfor har I så ikke fortalt os det noget før?”

Det ubesvarede spørgsmål hænger i luften.

Netop derfor var der stor glæde i LM Vestjyllands afdeling over at kunne indvie og udsende missionærer, da det er fire år siden, det sidst er sket – fra LM Vestjylland.

Se flere billeder fra festen på facebook.

 

Af Ole Solgaard

Tilføj kommentar