Folk fra hele landet kom på seniorkursus

seniorerne lytter til missionærpar
Missionærparret Annelise og Axel Rye Clausen stod for en del af undervisningen (foto: Søren Skovgaard Sørensen)
Der var deltagere fra hele landet på efterårets seniorkursus, hvor Annelise og Axel Rye Clausen, der har været missionærer for LM i 28 år, fortalte og underviste.

20. september 2019 / Nicklas Lautrup-Meiner, nlm@dlm.dk

Rekordmange seniorer havde lagt vejen forbi LM’s kursuscenter i Virksund ved Limfjorden til dette efterårs seniorkursus.

Omkring 80 deltagere fra det meste af landet deltog i kurset og fik bibelundervisning, god mad og socialt samvær med de øvrige deltagere.

LM’s generalsekretær Søren Skovgaard Sørensen stod for bibeltimerne sammen med LM’s tidligere missionærer i Cambodja og Tanzania Annelise og Axel Rye Clausen.

For få sovepladser indendørs til de mange deltagere

De mange deltagere kom så langt væk fra som Falster og Bornholm, fortæller Helmer Olsen, der selv var deltager.

Kurset, der finder sted hvert år i uge 11 i marts og i uge 37 i september, afholdes fra mandag til fredag. Ved efterårskurset er der altid mulighed for at medbringe egen campingvogn.

Det havde flere benyttet sig af på dette års kursus, der løb fra 9.-13. september. Og det var da også nødvendigt, for at alle kunne få en seng at sove i, fortæller Helmer Olsen.

Missionærpar gennem 28 år satte tydeligt præg på samtalerne

Der var stort fokus på international mission på dette års kursus.

Det tidligere missionærpar, der var udsendt i 28 år – senest 15 år i Cambodja satte sit præg på samtalerne og gjorde det naturligt at bede for missionsarbejdet, forklarer Helmer Olsen.

Ud over undervisning og samtaler var der korsang, lotteri og en fælles udflugt til Bruunshaab Gamle Papfabrik og Evangelisk Luthersk Missions efterskole Hedemølle.

 

Tilføj kommentar