Køb cd’en Pasta Party 2 på forhånd

Foto: Simon Bartholdy
Børnemusikkonsulent Simon Bartholdy fortæller, at der efterhånden er en del mennesker, der har spurgt, om der ikke snart kommer en Pasta Party-cd mere.
Den nye børne-cd udkommer 1. juli. Ved at bestille den allerede nu, sparer man portoen ot får cd’en tilsendt før udgivelsesdatoen

30. april 2018 / Kaja Lauterbach, kl@dlm.dk

Børnelovsangs-cd’en Pasta Party 2 er til salg allerede nu, selv om den først udkommer den 1. juli.

Simon Bartholdy, der er børnemusikkonsulent i LMBU forklarer, at der er to grunde til, at man skal købe den på forhånd.

”Dels hjælper køb på forhånd med at finansiere udgivelsen, og dels giver det en fornemmelse af, hvor mange der har lyst til at købe en fysisk cd. Sådan at vi ved, hvor mange vi skal få trykt.”

Børnefamilier efterlyser en ny lovsangs-cd

Det er Simon Bartholdy, der har lavet Pasta Party 2. Udgivelsen sker i samarbejde med Luthersk Missions Børn og Unge.

I 2015 lavede han cd’en Pasta Party, og han fortæller, at der efterhånden er en del mennesker, der har spurgt, om der ikke snart kommer en cd mere.

”De har brug for noget nyt, og det passer fint med, at jeg har fået en masse ideer til nye sange i de to et halvt år, jeg har været børnemusikkonsulent i LM," siger han.

Selv om meget musik bliver streamet, oplever børnemusikkonsulenten, at der stadig er stort cd-salg til børnefamilier.

Cd’en bliver tilsendt portofrit før sommerferien

Forhåndskøb af Pasta Party 2 sker på hjemmesiden kickstarter.com

Her der i alt ti forskellige ”pakker” med materiale fra cd’en, som man kan vælge at købe på forhånd. Det er alt fra cd’en over en privat koncert med Simon Bartholdy på Facetime til de originale akkord-ark, som er brugt ved indspilningen af cd’en.

Hvis der er givet tilsagn om køb for i alt 25.000 kroner inden den 18. maj, bliver pengene trukket fra køberens konto. Køberen får derefter cd’en tilsendt portofrit, når den er trykt.

”Det bliver cirka en uge før udgivelsesdatoen, så vi forventer, at man modtager den før sommerferien,” siger Simon Bartholdy.

Finansieringen af den nye børne-cd gennem forsalg har givet rigtig godt. Allerede efter en uge er der kommet 10.000 kroner ind, fortæller Simon Bartholdy på Facebook.

Tilføj kommentar