LM udvider hjælpen til prostituerede

Maleri som nogle af de tidligere prostituerede kvinder på Projekt Daughters har lavet.
Maleri som nogle af de tidligere prostituerede kvinder på Projekt Daughters har lavet. Fuglene er et symbol på pigerne, der er sat fri fra prostitution (Foto: Karina Højgaard Jensen)
Tidligere prostituerede i Cambodja lærer et erhverv. To volontører skal passe deres børn imens. En missionær skal stå for andagter og forbøn

24. juni 2015 / Kaja Lauterbach: kl@dlm.dk

Anna Hector og Judit Kass glæder sig til at rejse til Cambodja om cirka to måneder.

Her skal de være volontører for LM i en børnehave, der er tilknyttet Projekt Daughters. Alle børnenes mødre er tidligere prostituerede, der er ved at lære et erhverv.

Både Anna Hector og Judit Kass har erfaring med at arbejde med børn – Anna fra fag på gymnasiet og arbejde i en kristen børnehave, og Judit har stået for flere børnekor.

De glæder sig også begge til at se, hvordan Gud vil bruge dem i Cambodja.

Anna Hector fra Örkelljunga i Sverige og Judit Kass fra Strendur på Færøerne er begge 20 år, og de var begge elever på Luthersk Missions Højskole i 2014-2015.

LM udvider indsats blandt tidligere prostituerede

De to volontører bliver imidlertid ikke LM’s eneste indsats i Projekt Daughters.

Fra midt i august skal Christina Andersen være koordinator for forbønstjenesten i Daughters. Hun skal stå for eller være med til andagter og forbøn på flere lokaliteter, hvor Daughters driver et arbejde gennem tidligere prostituerede.

Christina Andersen skal også være kontaktperson for de danske volontører i Phnom Penh og mentor for nogle norske volontører, der bliver tilknyttet kollegiearbejdet i byen.

Christina Andersen og hendes familie rejste til Phnom Penh i august 2014 har siden studeret sprog og kultur. Kent Andersen skal undervise på Phnom Penh Bible School.

Tilføj kommentar