Peru-missionærer fratræder til august

Peruanere og danskere poserer for kameraet ved lederkonference i Peru i 2013
Missionærparret har været engageret i ungdomsarbejdet i Peru. Her er det fra 2013, da parret var volontører i landet. Mathilde Myhre Tarp Krüger øverst til venstre, hendes mand Thomas nederst til højre (foto: Daniel Burgdorf)
Mathilde og Thomas Myhre Tarp Krüger har besluttet at fratræde deres stillinger som ungdomsmissionærer for LM i Arequipa, Peru.

29. juni 2016 / Nicklas Lautrup-Meiner: NLM@DLM.DK

Mathilde og Thomas Myhre Tarp Krüger har været udsendt som missionærer i Peru siden 2015. Tidligere har de også været volontører i landet.

Parret har hovedsagelig arbejdet i den lutherske kirkes ungdomsarbejde og på kirkens bibelskole.

Nu har de valgt at fratræde deres stillinger. Det skyldes dels sygemelding og en snarlig barselsorlov, der ville have betydet, at deres arbejdsindsats i kirken ville blive begrænset det næste år.

LM søger i øjeblikket efter missionærer til landet.

Her er den officielle udmelding om parrets fratrædelse: 

Mathilde og Thomas har et år tilbage af deres ansættelse, men ønsker at fratræde, da Mathilde skal på barselsorlov fra september, og Thomas siden februar har været deltidssygemeldt.

Thomas oplever, at det går den rigtige vej, og parret er glade for deres arbejde og liv i Peru. Derfor har det været en svær beslutning.

Dog vurderer de, at deres indsats samlet set vil være begrænset det næste år, og at de kendte rammer i Danmark vil give en bedre start på familieforøgelsen. Det er på den baggrund, de har taget deres beslutning.

Vi har stor grund til at sige Mathilde og Thomas tak for deres arbejdsindsats i kirkens ungdomsarbejde og på bibelskolen.

Mathilde og Thomas forventer at kommer til Danmark i slutningen af august og bosætter sig i Esbjerg-området.

 

Læs mere om LM's arbejde i Peru.

Eller læs mere om, hvordan man bliver missionær for LM.

Tilføj kommentar