At vandre med Gud

Indsamlingen ved årets bedeuge går til el-camino.dk.

08. januar 2013 / Ditte Olsen

Traditionen tro arrangerer Evangelisk Alliance (EA) bedemøder rundt om i verden i en af de første uger i et nyt år.

Årets bedeuge i Danmark er allerede i gang, og Luthersk Mission deltager sammen med andre kirker og kristne foreninger i fælles bedemøder lokalt rundt om i landet.

Dette års tema for bedeugen er: At vandre med Gud. I EA's bedefolder stå der blandt andet:

"Det er en vandring, der er dybt forankret i, hvad Gud i Kristus har gjort for os, og hvad han til stadighed gør. Det er vandring, der fascinerer os, griber os, udfordrer os og til tider slår os med undren. En vandring, der fører os sammen med hinanden, fordi målet er det samme."

Indsamlingerne går til el-camino.dk
Der er også tradition for at samle penge ind til Guds rige ved EA's bedemøder. I år går indsamlingen den webbasserede bibellæsning: el-camino.dk

El Camino er et tilbud til dig, der ønsker en online vej til daglig stilhed, fordybelse og tid med Gud. Hver dag præsenteres en ny bibelvandring med en bibeltekst og forskellige veje ind i teksten i fem små trin. 

El-camino.dk er udarbejdet af Bibellæser-Ringen i samarbejde med Indre Missions Ungdom, Luthersk Missions Ungdom og Evangelisk Luthersk Ungdom.

Download en bedeliste
Tjek din lokale LM-hjemmeside, for at se præcis, hvornår der er bedemøde i dit område. Hvis du ikke har mulighed for at deltage, kan du bede med derhjemme. EA har udarbejdet en folder med inspiration til 7 dages bøn - en vandring med Gud.

Husk, at du også kan bede for LM. LM's egen bedeliste for 2013, kan du downloade her.

Tilføj kommentar