Velkendt stemme tilbage i LM’s telefon

Foto: Birgit Korsgaard
Som ny kontorassistent i LM kan Birgit Korsgaard drage nytte af sin store erfaring med medlemsregistrering. (Privatfoto)
Birgit Korsgaard var forlagsassistent på LM’s forlag LogosMedia i mange år. Nu bliver hun kontorassistent på LM’s sekretariat

04. april 2018 / Kaja Lauterbach, kl@dlm.dk

”Luthersk Mission. Det er Birgit Korsgaard.”

Sådan vil svaret lyde fra den 1. maj, når man ringer til LM’s sekretariat.

Det er nemlig den dag, hvor den nye kontorassistent i LM’s Resurseteam tiltræder, og det vil oftest være hende, der svarer opkald til LM’s hovednummer 48 20 76 60.

Stort kendskab til LM rundt i landet fra tidligere

Birgit Korsgaard har ikke tidligere arbejdet i LM’s Resurseteam, men alligevel vil der sandsynligvis være nogle, der genkender hendes stemme.

Indtil LM’s forlag LogosMedia blev en del af Forlagsgruppen Lohse i 2012 var hun nemlig forlagsassistent her.

47-årige Birgit Korsgaard arbejdede på LogosMedia (tidligere Dansk Luthersk Forlag) i en periode på over 20 år – dog afbrudt af nogle år i virksomheden Zitech Computer.

De mange år har også givet hende et stort kendskab til LM rundt i landet, som hun håber, hun kan drage nytte af i den kommende stilling.

Erfaring med medlemskartoteker og regnskabsføring

Siden Birgit Korsgaard forlod LogosMedia, har hun arbejdet som kontorassistent i Danske Sømands- og Udlandskirker på Frederiksberg ved København.

Herfra har hun god erfaring med mange af de opgaver inden for medlemskartoteker og regnskabsføring, som bliver en del af jobbet.

Imidlertid er hun glad for at have fået mulighed for at få et job tættere på hjemmet i Lystrup ved Slangerup.

Hun overtager stillingen efter Elisabeth Bekker, der går på efterlønn.

Tilføj kommentar