Volontør

Det mest meningsfyldte arbejde

01. december 2013 | Simon Kronborg

Simon Kronborg har været undervisningsvolontør i Siem Reap, Cambodja.

Hvor mange har prøvet at møde på arbejde i minimun 30 graders varme hver dag i et helt år? Og blive modtaget af dine elever med high five, smil og grin? Undervise børn i alderen 2,5 til 15 år, midt imellem høns, ænder, katte og hunde?

Det har jeg, og det er det bedste, og mest meningsfyldte arbejde jeg til dato har lavet.

Jeg arbejdede som volontør i Cambodja i Siem Reap. Mine opgaver var at undervise i engelsk og IT i den lokale kirke og i en landsby lidt udenfor byen.

Jeg har fået så mange gode oplevelser med hjem fra Cambodja, og kan fortælle så mange (synes jeg selv) gode historier. Jeg har set en masse spændende steder. Jeg har set de gamle templer fra Angkor-tiden et utal af gange. Kørt rundt på min dirtbike og udforsket området og landsbyerne omkring Siem Reap. Alle de oplevelser, tror jeg, du også vil kunne få på en ferie til Cambodja. Men andre af de ting, som jeg har oplevet, og de venner jeg har fået, får du ikke på en ferie.

Jeg har set mere af Guds store skaberværk, lært en masse gode mennesker at kende i en anden del af verden, hvor der er brug for volontører. Jeg har fået øjnene op for missionsarbejdet, og jeg havde ikke forestillet mig, at det skulle ramme mig på den måde det har gjort.

Når jeg tænker tilbage på min tid i Siem Reap er det med et stort smil på læberne, men også med et stort savn af det liv og den hverdag, jeg havde der.

Tilføj kommentar

04/12/2018 | Cecilie Bentin Hansen, Volontør i Cambodja
"Vi er en familie"
Hverdagsrutinen og livet i Cambodja tager form, selvom livet her dog bliver ved med at...

Verden er blevet mindre, og Danmark får jævnligt nye borgere fra andre lande.

En del flygtninge fra Afrika og mellemøsten er...

Når Anne-Lene og Peter Olofsson i løbet af få dage forlader Sumbawanga i det sydvestlige Tanzania, markerer det afslutningen på 103 års uaf...