Livet i lm

Nykøbing Falster LMU

Af Jakob Sulkjær

”Ejj, hvor lækkert”, ”Hvor ser det godt ud” og ”Namme-nam” er gloser, der beskriver vores begejstring for de fine roer, der bliver sat på bordet til kaffe.

I anledning af vores nye ungdomskonsulent, Per Westh Jensens, første besøg her i Nykøbing Falster LMU, ville vi lige spille ham et puds.

Roerne er blevet anrettet i små glasskåle, og mange af os har svært ved at holde masken. Det skal måske lige understreges, at det normalt ikke er noget, vi spiser, men Per skulle da have et ordenligt ”velkommen”!

Vildt godt fællesskab - og gode bånd til LM-menigheden

Jeg er et af de, lidt for få, stolte medlemmer af LMU-gruppen hernede på Falster. På en god dag kan vi samle 12 mand, så vi kender hinanden godt!

Vi holder til i LM’s Missionshus i Nykøbing, som lige er blevet renoveret. Vi har fået vores eget lokale, som vi har fået lov til at gøre med, som vi vil. Der skal blandt andet males et bibelvers på væggen, og hvad vi ellers lige finder på. Der sidder vi nede og hygger rundt om nogle borde og snakker, lytter og synger sammen. Vi er spredt over 12 år (14-26), men vores fællesskab er alligevel helt vildt godt!

På en normal onsdag aften starter vi ca. klokken 19:00 med at synge lidt sammen. Derefter har vi en prædikant ude, som taler Guds ord til os. Vi synger lidt igen og slutter af med at synge Velsignelsen. Også drikker vi selvfølgelig kaffe og spiser kage!

Nogle gange har vi også bibelstudie. Da vi ikke er flere, plejer vi ikke at dele os op.

Vi plejer enten at invitere formanden for LM-afdelingen her, Dan Månsson, med, eller vi er på besøg hos nogle af de ældre fra menigheden. Det er en helt vildt god mulighed for at få knyttet nogle gode bånd til LM-menigheden. Det havde vi nok ikke haft muligheden for, hvis vi havde været en LMU-gruppe på 40 unge, så det er vi rigtig taknemmelige for, samtidig med at vi godt vil være lidt flere.

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Kaj Lindegaard
Kaj Lindegaard fra Herning er blevet en forandret mand, efter at han er gået så aktivt ind i det tværkulturelle arbejde med flygtninge fra d…
C.O. Rosenius
En af min trosfrimodigheds ældste fjender er dårlig samvittighed. Utallige gange har jeg sagt noget og senere…