Mange glade givere på LM's højskole

Foto: Sponsorløb på LMH
Indsamlingsudvalget på LMH har lavet fire indsamlingarrangementer. Et af dem var et sponsorløb (Foto LMH):
Eleverne på Luthersk Missions Højskole har samlet over 90.000 kroner ind til Ilambilole bibelskole i Tanzania. Blandt andet til en sovesal, en motorcykel og til løn til underviserne

03. juni 2019 / Kaja Lauterbach, kl@dlm.dk

Over 90.000 kroner. Så mange penge har det elevhold, der afslutter på Luthersk Missions Højskole i denne uge, samlet ind til bibelskolen i Ilambilole og til mission blandt nomadestammer i Tanzania.

Det fortæller Pernille Just Hansen, som sammen med tre andre elever har stået for at finde et projekt at samle ind til og for at lave indsamlingsarrangementer.

”Vi ville gerne have et LM-projekt. Vi kiggede på LM’s hjemmeside og blev inspireret til projektet i Ilambilole,” siger hun.

Mange delprojekter er motiverende

Derfor tog de kontakt til LM’s sekretariat og fik mere at vide om, hvad de ønsker på bibelskolen.

Da indsamlingsudvalget kiggede nærmere på den oversigt, de havde fået, så de, at projektet indeholdt en række specifikke ønsker. Blandt andet en ny sovesal, en motorcykel og løn til undervisere.

”Det var fedt at kunne dele projektet op i en række delprojekter. Så kunne vi sige konkret, at nu har vi også nået motorcyklen,” siger Pernille.

”Jo flere penge vi samlede ind, jo flere ting kunne vi give dem. Det var virkelig motiverende.”

Pernille glæder sig over den store opbakning, de har mødt blandt LMH-eleverne.

”Der har været mange glade givere – også i forhold til, at de går på bibelskole og ikke har nogen indtægt,” siger hun.

Bred vifte af muligheder for at bidrage til indsamlingen

De fire indsamlingsarrangementer har været meget forskellige. Der har været en challengeaften, et sponsorløb, en auktionsaften og en aften med lovsang og åndeligt indhold, hvor indsamlingskurve blev sendt rundt.

”Vores udgangspunkt har været, at vi gerne ville have en bred vifte af muligheder, så vi kunne ramme flest muligt,” siger Pernille.

”Der skulle være noget både for dem, der putter penge i kurv, og for dem, der har brug for sjove udfordringer og aktiviteter for at give.”

Tilføj kommentar