Bornholmere giver lejrgavekort til trængte familier

Logo: Julehjælp
Adventshjælpen på Bornholm sætter fokus på julens budskab og indeholder blandt andet noget spiseligt, julemagasinet 24:12, gavekort til LUMI Genbrug og gavekort til at deltage på en af LM’s børne- eller juniorlejre.

Når vi giver julehjælp, vil vi gerne give mennesker inspiration til, at julen faktisk handler om Jesus, siger Thomas Olofson, der er afdelingssekretær for LM på Bornholm

24/10/2022 / Kaja Lauterbach kl@dlm.dk

”Vi deler noget ud, der handler om jul, som en inspiration til, at julen faktisk handler om Jesus.”

Sådan forklarer Thomas Olofson, der er præst i LM Kirken Vestbornholm og afdelingssekretær i LM, hvorfor LM på Bornholm var valgt at dele Adventshjælp ud i stedet for flæskesteg og rødkål op til juleaften.

”Der er i forvejen temmelig meget klassisk julehjælp på Bornholm, så vi har i stedet valgt at sætte fokus på julens budskab,” siger han.

Gavekort til LUMI Genbrug og til at tage på lejr

LM Bornholm lagde en invitation til at søge om Adventshjælpen på Facebook i begyndelsen af september, og allerede samme dag kom de første ansøgninger, fortæller Thomas Olofson.

Pakkerne vil blive delt ud nogle uger før jul. 

De kommer til at indeholde opgavebøger med kristent tema, tusser, noget spiseligt, julemagasinet 24:12, gavekort til LUMI Genbrug og gavekort til at deltage på en af LM’s børne- eller juniorlejre.

Mulighed for julehygge ved afhentning

Selve uddelingen står de lokale menigheder for, og de afgør selv, hvordan det kommer til at ske hos dem.

Thomas Olofson fortæller, at de i LM Kirken Vestbornholm laver et arrangement, hvor det er muligt at drikke en kop kaffe og julehygge, når man afhenter sin pakke. Men hvis nogen har det bedst med at hente den anonymt, er det også en mulighed.

----------

Uddelingen af adventshjælp på Bornholm er en udløber af LMBU’s Projekt Julehjælp, hvor man samler ind til danskere, der har økonomiske problemer. 

Læs mere om Projekt Julehjælp på lmbu.dk
 

Tilføj kommentar
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.