Hjælpsomhed og støtte i nøden

17/10/2021

Os volontører har nu været i Tanzania i 2 måneder, tiden den går hurtigt. Vores 4 ugers sprogskole gik godt, vi fik lært en masse og kunne begynde at kommunikere med de lokale. Sprogskolen blev afsluttet, ved at lave dansk og tanzanisk mad i fællesskab med vore gode lærer Beatrice.

Klassebillede

Efter sprogskolen begyndte vi vores arbejde, Lukas og Andreas startede med introduktion i Soma Biblia. Hvor Tabitha og jeg (Nikoline) startede vores arbejde på Huruma Center. Huruma Center er et børnehjem, drevet af den lokale lutherske kirke. Her foregår vores arbejde i at være sammen med børnene og hjælpe med undervisning. Om formiddagen er vi i ”Daycare” hvilket svarer til en dansk børnehave og er med børn under skolealderen. Eftermiddagene bliver brugt på selve Huruma Center, hvor vi har et legerum der låses op, og ellers bare er sammen med børnene. Det er så berigende at være sammen med børn, og hvordan så lidt kan give så meget glæde.

Børn på Huruma Center

Udover arbejde har vi oplevet meget i og omkring Iringa, vi har brugt meget tid sammen med den internationale kirke, dette har været til gudstjenester, bibelstudie, hygge, spil og sport. Vi er blevet taget godt imod, de er alle åbne og gæstfrie. Tiden er også blevet brugt på afslapning, gåture og ellers bare tid med hinanden.

Udsigt over Iringa

Fra 29. september til 4. oktober blev den danske konference afholdt. Vi var her sammen alle missionærer og volontører fra DLM, samt et svensk og norsk par fra Kiabakari. Det var nogle gode og indholdsrige dage, og dejligt at være samlet og få placeret alle missionærerne og hører mere uddybende om deres opgaver. Konferencen blev afsluttet med en tur til Isimila Stone Age, som har en helt fantastisk natur.

Isimila Stone Age

Som mange ved, har Huruma Center været ramt af den forfærdelige ulykke med en brand. En af drengenes sovebygninger brød i brand, hvilket betød at 11 drenge mistede alt på nær hvad de havde på sig. Heldigvis og med stor taknemmelighed kom ingen til skade. Det var forfærdeligt at komme ud og se, derfor har vi bedt om forbøn, og vil stadig gøre det. Den aften blev jeg mødt af verset salme 94,19 ”Når bekymringerne vælter ind over mig, så styrker du mig og giver mig nyt mod”(BHVD) Det var et fantastisk vers at blive mødt af, og specielt da vi havde set bønnesvar og hvordan Huruma Center havde fået de mest nødvendige ting. Derfor vil vi sige tak for forbøn, og vil sige tak for alt det Huruma Center har modtaget. Derfor vil vi fortsat bede om forbøn for Huruma Center og vores arbejde der, men også huske at sige tak til Gud for støtten i nøden.

To taknemmelige drenge for deres nye tøj og taske

 

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Amalie Puggaard Poulsen
Birger Reuss Schmidt
Henrik P. Jensen
Else Wiwe
Søren Skovgaard Sørensen
Ole Malmgaard
Christian Lund Pedersen
Julie og Emil Solgaard
Julia Staugård Jørgensen
Katrine Nymann Sulkjær
Rebekka Haakonsdatter Overgaard
Thea Friis Larsen
Rebekka Zoll Landkildehus
Lisa Rom Boye