Et magasin med fordybelse i bibelsk og luthersk tro, analyse af tidens strømninger og inspiration til kristent liv og mission. Tilmeld dig h…
Projekt

Blade og bøger

Det skrevne ord er med til at opbygge troen og binde LM sammen

Luthersk Mission udgiver og er medudgiver på en række blade og bøger, fordi vi tror, at det skrevne ord har betydning for Guds folk.

Tro & Mission

Avisen Tro&Mission indeholder opbyggeligt stof og nyt fra LM's arbejde i ind- og udland. Avisens primære formål er at styrke fællesskabet internt i foreningen.

Budskabet

Tidsskriftet Budskabet indholder længere opbyggelige artikler om bibelske emner. Bladets primære formål er at opmuntre Guds folk til fordybelse og refleksion i troen.

Komfrit

Komfrit er et børneblad, som LM-Kids producerer med undervisende og opmuntrende artikler i børnehøjde. Bladets formål er:

  • at børnene lærer Jesus at kende
  • at børn får hjælp til at leve som kristen
  • at opmuntre børn til et missionsengagement
  • at være et værdifuldt hjælpemiddel for den voksne til at dele troen med barnet

Julemagasinet 24:12

24:12 udkommer én gang om året. Magasinet formidler kristendom til almindelige danskere, og formålet er, at LM'ere skal give det væk til naboer, kollegaer og bekendte og derved få en anledning til en snak om Gud og tro.

LogosMedia

Forlaget LogosMedia, som er et brand hos Forlagsgruppen Lohse, udgiver opbyggelige bøger, hvis primære formål er at styrke og opmuntre troen blandt Guds folk.

Du kan bidrage til, at der fortsat bliver skrevet og udgivet kristne blade og bøger.

> Giv en gave på MobilePay 66288 eller konto 2230-0726496390, mrk. "Blade". 

Læs mere om - og i - LM's blade ved at besøge bladportalen.

 

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.