Projekt

Litteraturarbejdet Soma Biblia

Soma Biblia vil gennem kristen evangelisk litteratur på swahili komme længere ud med evangeliet og samtidig støtte de lokale kristne i oplæringen af den nye generations kristne.

Soma Biblias udgivelser er bøger med sigte på undervisning i kristen tro, liv og tjeneste samt evangelisering. Det er målet at have litteratur til både voksne, unge og børn - og også til særlige grupper, som f.eks. ægtepar eller børnefamilier.

Gennemsnitsprisen for bøgerne er i 10-15 kroner, og den billigste bibel koster 50 danske kroner. I 2019 omsatte Soma Biblia for cirka 12,3 millioner danske kroner og distribuerede mere end 568.000 bøger.

> Giv en gave til litteraturarbejdet Soma Biblia. 

Bogbutikken kommer ud til kunderne

Den bærende metode for distribution er butikker i de store byer, hvortil der er knyttet mobile bogsalg. De mobile bogsalg forsyner lokale bogsælgere og kirker i et meget stort område, og kommer desuden ud til markeder og gudstjeneste, samt medvirker i den lutherske kirkes missionsarbejde i unåede områder.

På den måde er faktisk hele Tanzania dækket ind af Soma Biblias arbejde.

Siden 2008 har Soma Biblia udgivet børnebladet "Twende", som er det eneste kristne børneblad i Tanzania. Bladet indeholder interviews, tegneserier, konkurrencer og fortællinger om Jesus - og børnene elsker det! Bladet bliver trykt i omkring 2.500 eksemplarer.

I 2015 fusionerede Soma Biblia med Norsk Luthersk Misjonssambands forlag, Scripture Mission, hvilket har givet flere ressourcer og bedre muligheder for at udgive god, kristen litteratur.

Efter fusionen har Soma Biblia videreført en stærk tradition fra Scripture Mission med udgivelse af bladet "Riziki", som er et blad til opbyggelse og inspiration for præster og evangelister. Det udkommer fire gange om året i 5.000 eksemplarer og sendes gratis ud til abonnenterne.

Missionær Bent Houmaa Jørgensen arbejder i Dar es Salaam som direktør for Soma Biblia, og Philip Bach-Svendsen arbejder i Arusha som leder af Soma Biblias forlagsafdeling.

 

 

 

Du kan finde mere information på Soma Biblias egen hjemmeside, som er på engelsk og swahili.

Luthersk Mission udgiver en særlig nyhedsmail, som 4 gange årligt fortæller nyt fra Soma Biblias arbejde. Tilmeld dig her.

 

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.