Projekt

Uddannelse på Phnom Penh Bible School

Undervisning og udrustning af præster og menighedstjenere styrker kirkens vækst.

Størstedelen af Cambodjas kristne er nye i troen og har brug for støtte og vejledning for at bevare kirken sand og sund.

Phnom Penh Bible School (PPBS) ønsker at udruste til netop dette formål: at mennesker må møde Kristus og blive bevaret i troen. Derfor er det vigtigt for skolen at undervisningen både opbygger åndeligt og akademisk. Netop den akademiske side er blevet styrket kraftigt de seneste år, hvilket på sigt er til gavn for både skolen og kirken.

Skolen tilbyder en 2-årig diplomuddannelse i kristen tjeneste, to 4-årige bacheloruddannelser i kristen tjeneste og teologi, samt en nystartet 2-årig kandidat-overbygning i kristen tjeneste. De to bacheloruddannelser blev akkrediteret gennem Asia Theological Association i 2019, mens kandidatuddannelsen blev en mulighed i 2020. Opstarten af denne samt akkrediteringen har gjort Phnom Penh Bible School til den førende skole indenfor teologisk uddannelse i Cambodja.

Bibelskolen startede i 1992 som en støtte og hjælp til den stadig meget unge kirke i Cambodja. Siden har mere end 600 elever afsluttet deres uddannelse på skolen, og mere end halvdelen af dem er i dag involveret i kirkeligt arbejde ud over hele landet.

LM har siden 2003 støttet skolen med både undervisere og økonomisk støtte til blandt andet uddannelse af oversættere og indkøb af nye computere til skolens bibliotek.

Læs mere om Phnom Penh Bible School.

 

> Giv en gave til bibelskolearbejdet

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.