Nyt LM-magasin skal inspirere til tro og mission

Tro & Mission som magasin
Mavetarm-kirurg Helene Schou Andersen fortæller om sit liv som læge og troende i det nye magasin (foto: Amalie Puggaard Poulsen)

Tro og Mission er relanceret som et nyt magasin. Det nye magasin præsenterer LM's arbejde mere alsidigt og lægger vægt på inspiration til det personlige liv som troende

21/01/2022 / Nicklas Lautrup-Meiner nlm@dlm.dk

I dag er LM’s magasin Tro & Mission udkommet for første gang.

Tro & Mission har eksisteret siden 2001 som avis, men fra i dag er avisen altså udskiftet med et magasin.

Det nye magasin giver redaktionen flere muligheder for at inspirere læserne i både korte og lange indlæg og præsentere LM’s arbejde i flere farver og bedre billeder.

Flere farver og flere indgange til at læse om LM's arbejde

Der er skruet op for antallet af farver og billeder i det nye Tro & Mission.

Målet er at skabe fornyet interesse for alt, hvad der rører sig i LM i både Danmark og LM’s missionslande Peru, Tanzania og Cambodja.

Farverne og billederne understøtter en række nye indholdselementer i magasinet.

Der er for eksempel gode råd, korte opsummeringer og ekstra information ved de længere artikler, mens der også er skruet op for antallet af de helt korte artikler.

Inspiration til et hverdagsliv med Gud i tro og mission

Ud over farver, billeder og nye indholdselementer er der også skruet op for historier, der kan være inspirerende for læserne.

Det er redaktionens håb er, at de med de personlige historier kan inspirere mennesker til et leve et hverdagsliv med Gud. Det overordnede mål er, at vores læsere oplever, at Tro & Mission medvirker til, at de kan leve et liv i netop tro og mission.

Redaktøren understreger, a den løbende opdatering om LM’s arbejde er også stadig en hjørnesten i det relancerede Tro & Mission..

Gratis udgave af første nummer i digital version

I hvert nummer er der et længere personligt portræt.

I første nummer er der et portræt med mavetarm-kirurg Helene Schou Andersen, der fortæller om, hvordan hendes tro på Gud og hendes arbejde spiller sammen.

Første nummer ligger gratis tilgængelig i digital udgave på troogmission.dk.

Tilføj kommentar
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.