Unge ville ikke undvære missionskonference

Foto: Mission21
170 unge deltog i den alternative missionskonference, der bød på både bibeltimer, seminarer og lovsang (Foto: Kenneth Merrild)

Corona spændte ben for den traditionelle missionskonference på LMH. På få timer stablede en flok unge ildsjæle et alternativt arrangement på benene

22/11/2021 / Kaja Lauterbach kl@dlm.dk

”Det kan ikke passe, at vi må undvære Mission. Vi må finde på en alternativ måde at holde det på.”

Ifølge ungdomskonsulent Kasper Drejer var det reaktionen fra nogle ildsjæle i udvalget bag missionskonferencen, da den under 24 timer før det første møde blev aflyst på grund af corona.

Mange unge bakkede op arrangementet

Mission skulle have været afholdt i weekenden 19.-21. oktober på Luthersk Missions Højskole i Hillerød, men i stedet blev det holdt som et endagsarrangement i Indre Missions missionshus Bethesda i København.

Og det var der god opbakning til, fortæller Kasper Drejer.

”Det er fantastisk, at vi er nået op på 170 deltagere fra hele landet,” siger han.

At man kunne få en aftale i stand med Bethesda med så kort varsel, skyldes, at flere i udvalget kommer i Københavnerkirken, der lejer sig ind i Bethesda.

Samlede 12.694 kroner ind til mission

Den komprimerede udgave af Mission bød på to bibeltimer, tre seminarer, en lovsangsfest og et indsamlingsarrangement til LMU’s missionsprojekt.  

”Vi fik 12.694 kroner ind. Det er et flot beløb, men langt fra det, vi håbede på det oprindelige Mission,” siger leder af missionsprojektet Ester Dam-Larsen og opfordrer til at give et bidrag på MobilePay 66865 mærket ”MP21”.

Mange flere end de 170 deltagere havde imidlertid mulighed for at være med. Der var nemlig livestreaming fra møder og lovsangssamling.

> Se opslag på LMU’s facebookside, hvor der også er flere billeder fra dagen.

Tilføj kommentar
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.