Mange forskellige seminarer på Landsmøde 2020

Bente Due Madsen fortæller bibelhistorier for juniorerne
Også i 2016 var der særlige aktiviteter for juniorer og teenagere - dengang ved Bente Due Madsen (foto: Laura Stokholm).

Der er et væld af arbejdsgrene og interesser i LM. det afspejler sig i Landsmødets program, hvor der sideløbende er seminarer om mange forskellige emner fredag og lørdag formiddag. Samtidig er der aktiviteter for børn og for juniorer og teenagere

09/03/2020 / Nicklas Lautrup-Meiner nlm@dlm.dk

Der er et seminar for stort set enhver smag på dette års Landsmøde, hvor man både fredag og lørdag kan vælge mellem en lang række seminarer, der kører sideløbende.

Og mens de voksne bliver inspireret, er der også aktiviteter og inspiration for børn og Betweenere.

Også den skamfyldte fandt Gud værd at frelse

”Klarer du dig ikke, er det din egen skyld, og derfor er der mange, der skammer sig,”

Sådan siger Ellen Esmarch, der lørdag formiddag underviser om skyld og skam, som hun definerer som følelsen af at være forkert.

Ligesom med skylden er Guds nåde det afgørende, hvis et menneske skal forløses fra skammen, mener hun.

”Det handler om udgangspunktet for nåde: At Gud ønsker fællesskab med os. Gud fandt os værd at frelse. Vi skal komme til den erkendelse, at ja, jeg er en synder, men jeg er sat fri. Lev med, at det hele er ufuldkomment.”

Ledelse lige fra børneklubben til bestyrelsesformanden

Fredag formiddag er en af mulighederne et tema om kristen ledelse ved LMH-forstander Henrik Nymann Eriksen.

Det er et seminar, der henvender sig til alle de niveauer, hvor der foregår ledelse, uanset om det er i børneklubben, musikarbejdet, fra talerstolen eller i bestyrelsen.

”Selvfølgelig er der forskelle, men også i børneklubben skal man motivere børnene og medarbejderne. Man skal have visioner og klarhed over, hvorfor vi er her. Og man skal rekruttere de gode folk, der har syn for det, vi vil, og som har evner eller potentiale for arbejdet.”

Fire timer for juniorer og teenagere om frihed

Mens de voksne bliver inspireret på seminarer, bliver juniorer og teenagerne inspireret af Daniel K. Munch fra København.

Han taler i junior-teen øjenhøjde om landsmødets temaer, der har overskrifterne frikendt, frikøbt, fritaget og fristed.

”Temaerne bliver det samme som hovedmøderne. Det bliver omkring 25 minutter med lidt flere videoklip og noget visuelt at kigge på undervejs. Jeg har også en masse eksempler, som de unge kan relatere til.”

 

Man kan læse mere om Landsmødet her.

Tilmelder man sig inden 30. marts, er der penge at spare.

Tilføj kommentar
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.