Kursus for jer, der har været gift mellem 2 og 5 år.

Netop nu kurser i Aarhus og København.

> Læs mere på familiearbejde.dk

Ægteskabskursus online

Velkommen til syv aftener med forholdet i fokus

Nyt kursus starter 11. oktober 2021.

Følgende 7 mandage i 2021: 11. oktober – 25. oktober – 1. november – 8. november – 22. november – 29. november – 6. december.
Tidspunkt: kl. 20.00 – 22.00

LM's Familiekonsulent Kristian Andersen vil sammen med IM's landsleder for Familiearbejdet Gitte Rasmussen være værter alle 7 aftener, der er bygget op over følgende temaer:

  • At bygge et stærkt fundament
  • Kommunikationens kunst
  • Konfliktløsning
  • Tilgivelsens kraft
  • Familiens indflydelse
  • God sex
  • Kærlighed i praksis 

Aegteskabskursus

Indhold

Materialet, som vil blive brugt, er udarbejdet af Alpha Danmark og bygger på kristne værdier og principper. Men alle, som gerne vil vokse tættere sammen som par og som ønsker at ruste deres parforhold til fremtiden, er meget velkommen til at deltage.

Aftnerne vil bestå af velkomst og introduktion ved værterne, videooplæg på engelsk (som er tekstet på dansk), og individuelle parsamtaler med hinanden hjemme i stuerne. Kurset veksler mellem oplæg og 4-5 små samtalesessioner. Der bliver ikke debat og samtale i det virtuelle rum. Samtalen er udelukkende hjemme i hver jeres stuer, så på den måde er det meget anonymt. Der kan dog stilles afklarende spørgsmål i chatten undervejs.

Pris

Undervisningen er gratis, men alle deltagere skal købe kursushæftet, som er på ca. 150 sider. Det kan bestilles som hæfte på www.mediacellen.dk og koster 340 kr. for to hæfter incl. forsendelse. I kan også få tilsendt materialet som en PDF-fil og printe den ud i to eksemplarer. Det koster 100 kr. Det er vigtigt, at begge deltagere har et eksemplar, da der findes en del øvelser til hvert emne.

Tilmelding

Senest 4. oktober til familiekonsulent Kristian Andersen ka@dlm.dk.

Kursus for jer, der har været gift mellem 2 og 5 år.

Netop nu kurser i Aarhus og København.

> Læs mere på familiearbejde.dk