Anmeldelse

Bibelen Ressurs

650,- kroner

Hvis du er almindelig bibellæser, så er Bibelen Ressurs en oplagt studiebibel, da den er på norsk og er skrevet i et enkelt og klart sprog.

Den er bygget på: "Norsk Bibel", der blandt andet er oversat af Carl Fr. Wisløff. Noterne er oversat og bearbejdet fra engelsk af folk som Asbjørn Kvalbein og Jan Bygstad og cirka 40 andre.

Teologien i bogen er missionsk med den bredde, som vi kender fra missionsforeningerne. De fleste steder forklarer den bibelteksten enkelt og opbyggeligt og giver nogle gode baggrundsinformationer, men steder, hvor der er uenighed, præsenterer den forskellige synspunkter loyalt.

Særlige kendetegn ved Bibelen Ressurs

I alle indledningerne er der en kort og nyttig artikel kaldet: "Kristus i skriften", der forklarer, hvilken rolle Jesus spiller i den bog. Den har 350 ordstudier, som forklarer vigtige ord i den hebraiske og græske grundtekst. Den har også et kort leksikon, der forklarer de bibelske hovedtanker.

2.380 sider
650 kr
Ca. 15.000 studienoter
Ca. 260 artikler
165 kort og diagrammer
252 sider bibelordbog
350 ordstudier
Kan købes her.

Anmeldt i Tro & Mission nr. 13/2013 af Thomas Olofson
 

Tilføj kommentar

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.

Comments

Britta Vinther
”Håbet om det evige liv fylder mere hos mig nu end tidligere. Jo ældre jeg bliver, des mere længes jeg efter, at Jesus kommer igen og gør al…