Gensynsglædens velsignelse

23/01/2023

Parat til undervisning

Selvom jeg vidste, at der er sket meget i Fjendeskoven, siden jeg var her for ca. 10 år siden, var jeg alligevel overrasket over at se, hvordan området havde udviklet sig.

Sammen med Kenneth Merrild, kommunikationsmedarbejder i LMBU, er jeg på et 14 dages besøg i Cambodja. Sammen med missionærerne Mia og Johannes, deres børn og en del fra kirken i Siam Reap, besøgte vi Preykhmang som er det lokale navn for området. Ud over medicinudlevering bliver børnene - der ellers ingen mulighed har for skolegang - undervist 3 gange om ugen. Undervisning i syning og i at anvende en computer er netop begyndt efter en donation fra Jubilæumsfonden. Derudover blev der kæmmet hår for lus, vasket hår og ordnet negle!

En ældre dame i 60'erne kom til klinikken. Tidligere kravlede hun derhen på hænder og fødder, fordi hun ikke kunne gå oprejst. Hun blev kørt til hospitalet i Siem Reap, hvor de fandt ud af, at hun led af tuberkulose. Nu kom hun for at få den nødvendige medicin – opmuntret og glad.

Pastor Kong holdt bibelstudiet om formiddagen, hvor han samlede ca. 10-12 mennesker omkring et par borde i skyggen af træerne. Mennesker lever ikke af brød alene!

Om aftenen holdt han en andagt, hvor han bad for en ung pige, der gerne ville være kristen. En skøn oplevelse at få lov til at overvære.

Søndag formiddag deltog vi i gudstjeneste i Church of Siem Reap med lovsang og et rørende vidnesbyrd om en kvinde, der var kommet til tro. Hun fortalte om de udfordringer, det havde givet hende og den modgang, hun havde mødt fra familie og venner. Hun får lov til at fortælle sit vidnesbyrd til kamera, og så lægger vi det på LM's YouTube kanal.

Jeg er stolt over, at vi i LM er med i dette fantastiske arbejde – evangeliserende såvel som diakonalt. Med hjerte, mund og hænder!

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Amalie Puggaard Poulsen
Birger Reuss Schmidt
Henrik P. Jensen
Else Wiwe
Søren Skovgaard Sørensen
Ole Malmgaard
Christian Lund Pedersen
Julie og Emil Solgaard
Julia Staugård Jørgensen
Katrine Nymann Sulkjær
Rebekka Haakonsdatter Overgaard
Thea Friis Larsen
Rebekka Zoll Landkildehus
Lisa Rom Boye