Projekt

Diakonalt arbejde i Tanzania

Ligesom Jesus imødekom menneskers behov - både de fysiske, psykiske og åndelige, ønsker vi i LM også at hjælpe det hele menneske. Evangelisering og diakoni må gå hånd i hånd.

I Tanzania er LM engageret i hjælp til gravide og fødende på nogle af Den lutherske kirkes hospitaler.

Stine Roager er jordemoder og arbejder på Ilula Hospital, hvor hun rådgiver og undersøger de gravide, ogsamt er med til fødsler og kejsersnit.
Forholdene for de fødende kvinder er noget anderledes, end vi kender det fra Danmark, men Stine er optaget af at give dem den bedste omsorg og behandling ud fra de muligheder, der er til rådighed.

Se videoen om Stines arbejde:

 

Marita Hasselberg er børnesygeplejerske og arbejder på Bunda Hospital. Hun oplever, at der er hårdt brug for hendes hænder og erfaring på børneafdelingen og mor-barn-klinikken.

Det er tanken, at hun skal være med til at uddanne sygeplejerskerne i, hvordan man på den bedste måde behandler og viser omsorg for de syge børn. Det handler bl.a. om korrekt medicindosering, opmærksomhed på forværring af barnets tilstand og metoder til at gøre et barn trygt, når det skal undersøges eller behandles.

 

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.