Anmeldelse
Bog: Når I har sagt ja

Når I har sagt ja

Per Bøndergaard
LogosMedia 2021
72 sider _ 99,95 kroner
Christina og Simon Sode Ellegaard

Er dit ”JA” røget i glemmebogen?

I denne lille nye samtalebog for ægtepar, skrevet af Per Bøndergaard, bliver ægteskabet sat på dagsordenen.

Med bogen Når I har sagt ja hjælper Per ægtepar på vej med de dilemmaer, vi som ægtepar sjældent får italesat over for hinanden.

Det at få talt og bedt sammen med sin ægtefælle er til tider en glemt perle og en nødvendighed for trivsel. 

På et eller andet tidspunkt i ægteskabet vil man opleve konflikter, sorg, vrede, ensomhed, opgivenhed og misforståelser, som kræver dialog med sin ægtefælle. Med fundament i Bibelens visdom fører Per os igennem emner, som udfordrer, uanset hvor man står i sit ægteskab.

Om man er nygift og skal lære hinanden at kende, har haft sølvbryllup, og sølvet skal pudses, eller er gået på pension og netop trænger til beskæftigelse, er denne lille bog et fint redskab til at få set sin elskede i øjnene og starte samtalerne!

Bogen er inddelt i korte kapitler, hvor der afslutningsvis i hvert kapitel er spørgsmål til eftertanke og dialog. Ansvaret ligger derfor hos jer – om, hvor dyb og hvor lang I ønsker, at samtalen mellem jer skal være.

Det er en rigtig fin lille bog, og vi oplevede, at nogle af kapitlerne var meget relevante for os og andre ikke. 

Det er dog værd at forsøge at have mindre travlt og prioritere tiden til hinanden fremfor at presse lidt ekstra ind. Drop travlheden, og prioriter dit ægteskab! 

Tillad ikke jer selv at have et for travlt liv, så I ringeagter ægteskabet og dets værdi. Per Bøndergaard giver i sin samtalebog et værktøj, som giver rig mulighed for at komme godt omkring mange emner i livet.

Sæt tid af til hinanden. ”Mine kære, lad os elske hinanden” 1 Joh 4,7.

Tilføj kommentar

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.

Comments

Jeg vil se frem til at købe denne bog, da den lyder spændende og inspirerende.

Permalink
Sereysophea Ung
Jeg blev født i en ikke-kristen, stærkt buddhistisk familie. Jeg havde hørt om Jesus i min barndom, men aldrig taget imod Jesus Kristus. Jeg…