Den, der forkynder om Jesus, må selv kende ham

Omslag Budskabet 5
”Vi skal øve os i at forstå vores nabo, ven eller kollega, hvis vi vil nå dem med evangeliet," siger frimenighedspræst Mathias Richard Jefsen-Hansen (Foto: Cover Budskabet 5/2021)

Når evangeliet om Jesus skal i omløb, er det både væsentligt at have gode relationer til andre mennesker og at forkynde tydeligt om Jesus. Det er nogle af pointerne bag temaet "Mission - også i dagens Danmark" i årets femte og sidste nummer af Budskabet i 2021

10/12/2021 / Ole Solgaard os@dlm.dk

Den, der forkynder om Jesus, må selv kende ham – og være sendt og tændt af ham.

Og må kende sine medmennesker, som både har brug for næstekærlighed og det ultimativt gode budskab om Jesus.

Sognepræst Niels Jørn Fogh indleder sin artikel med at konstatere, at det kan være svært at komme i gang med at række evangeliet ud til mennesker i vores land og i vores lokalområde – og siger i den forbindelse: ”Vores hovedproblem er, at vi mangler motivation til at være i mission ... Skal vi blive ved med at vidne, har vi brug for en grundfæstet motivation. Ellers bliver vi kvalt af afvisninger og skuffelse.”

Tag tid til relationer

Mathias Richard Jefsen-Hansen, der er frimenighedspræst i Skjern, skriver i sin temaartikel om, hvilke særlige udfordringer og muligheder han ser i vores tid, når det handler om at bringe evangeliet i spil i lokalområdet. 

”Vi skal øve os i at forstå vores nabo, ven eller kollega, hvis vi vil nå dem med evangeliet ... Den helt store nøgle i dag til at nå mennesker er at tage sig tid til at opbygge en ærlig og oprigtig relation,” siger han. 

Hele artiklen kan læses her

----------

Magasinet indeholder også refleksioner om, hvordan vi tilbeder Gud med kroppen, om vores etiske kompas, om Ordsprogenes Bog – foruden bemærkelsesværdige boganmeldelser og meget andet.

Hele Budskabet 5/2021 kan læses online her af abonnenter. Har du ikke abonnement, kan du via samme link se, hvordan du får det. 
 

Tilføj kommentar
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.