Gud har kaldet mig til LM’s Landsstyrelse

Foto Allan Kastbjerg
For det nyvalgte medlem af LM's Landsstyrelse er arbejdet med at tydeliggøre og holde fast ved LM’s fire kerneværdier enormt vigtigt (Privatfoto).

”Jeg vil gerne bidrage til at styre LM igennem påvirkninger i samfundet,” siger 46-årige Allan Kastbjerg fra København Nordvest, der blev nyvalgt til LS ved Landsgeneralforsamlingen den 28. oktober

31/10/2022 / Kaja Lauterbach kl@dlm.dk

”I første omgang sagde jeg nej, da jeg blev spurgt om at stille op, men siden oplevede jeg meget konkret, at Gud arbejdede med mine tanker. Derfor blev det ændret til et ja.”

Det siger Allan Kastbjerg fra København, der fredag den 28. oktober blev valgt ind i LM’s Landsstyrelse (LS). Det skete ved LM's Landsgeneralforsamling, der blev holdt på LMH, Hillerød den 28.-29. oktober.

”Jeg er meget ydmyg over for opgaven, men Gud har ladet et indre kald vokse frem.”

LM’s kerneværdier er et solidt fundament

For den 46-årige indkøbschef er arbejdet med at tydeliggøre og holde fast ved LM’s fire kerneværdier – frit evangelium, troværdig bibel, tydelig mission, nådegaver i funktion - enormt vigtigt. 

”De har været en del af min trosoplæring og har været med til at give et solidt fundament, som jeg er dybt taknemmelig for,” siger han. 

”Det giver en tryghed og ro over at kunne være i andre kirkemiljøer.”

Det erfarede han selv, da han og hans familie for ti år siden boede et år i Sisimiut i Grønland, hvor de kom i en frikirke.

Han fortæller, at Grønland siden da har haft en stor plads i hans hjerte.

LM skal være for alle generationer

Allan Kastbjerg mener, at en af Landsstyrelsens vigtige roller er at styre LM igennem påvirkninger i samfundet og fra andre kirkemiljøer, som også har meget godt, LM kan lade sig udfordre af. 

”Det vil jeg bidrage til og samtidig være åben for forandring,” siger han og håber, det kan føre til, at LM kan være et samlingspunkt for alle generationer, samtidig med, at man er tydelig om, hvad man mener.

I LS afløser Allan Kastbjerg 46-årige René Sølvsten Nissen, der er ved at skrive en ph.d. i missiologi.

Brænder for børn og unge mennesker

Allan Kastbjerg er gift med Vicky, og børn og unge fylder meget i deres liv.

”Jeg er leder af juniorkirken i frimenigheden Nordvestkirken, hvor jeg og min familie kommer, og så inviterer vi LMU til gratis middag en gang om måneden. Det er et ønske om at bygge bro mellem LMU og voksen-menigheden,” siger han

Indtil for et år siden var de i 14 år vejlederpar i forbindelse med LM’s forlovelsessamtaler, og Vicky er engageret i bestyrelsen for KFS. 

Her er en lille forbindelse mere til Grønland, da LM og KFS samarbejder om udsendinge i Nuuk.
 

Tilføj kommentar
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.