LM er med i konference om discipelskab

Foto: Hverdagsliv
Arrangørerne af konferencen "Når Jesus fylder" vil gerne inspirere deltagerne til, hvordan Jesus kan blive mere synlig i deres hverdagsliv - for eksempel på arbejdet (Foto: iStock).

Discipel 24-7, LM og Københavnerkirken har inviteret amerikansk præst til at opmuntre og udruste danske kristne til leve som disciple af Jesus i hverdagen på en måde, der kan ses

08/10/2021 / Kaja Lauterbach kl@dlm.dk

Hvordan går det med at være discipel af Jesus i en hverdag, hvor så meget andet end Jesus nemt tager fokus, og hvor discipelskab nemt kommer til virke som en ekstra opgave?

Det spørgsmål stiller arrangørerne bag konferencen ”Når Jesus fylder”, der bliver holdt i København til februar.

Konferencens mål er at give inspiration til, hvordan man kan leve et praktisk hverdagsliv med Jesus, som kan ses i omgivelserne.

Verden har brug for synlige kristne

Konferencen ”Når Jesus fylder” arrangeres af Discipel 24-7, Luthersk Mission og Københavnerkirken.

Arrangørerne skriver på hjemmesiden discipel247.dk, at ”Konferencen er netop henvendt til dig, som gerne vil lære mere om, hvordan Jesus både vil og kan fylde mere i dit liv og din hverdag … så andre kan se det.”

”Verden har nemlig brug for, at flere lever et hverdagsliv med Jesus om omdrejningspunkt. Ikke som noget ekstra, men som en naturlig del af livet, hvor vi viser hans sindelag,” siger Rolf W. Jørgensen, der er ansat i Discipel 24-7.

Hovedtaler er stifter af SOMA-kirken i USA

Hovedtaler på konferencen er Jeff Vanderstelt, der er stifter af SOMA-kirken i USA.

Det er blandt andet inspirationen fra SOMA, der ligger bag Projekt Discipel 24-7, hvis formål er at opmuntre og udruste danske kristne.

Projekt 24-7 er en del af Luthersk Missions arbejde i Danmark.
Jeff Vanderstelt, der igennem mange år har undervist i discipelskab, er præst i Seattle i staten Washington og har skrevet flere bøger. På dansk er udgivet Når Jesus fylder.

Erfaringer fra discipelskab i en dansk kultur

Ud over inspiration fra USA sætter programmet også fokus på erfaringer og udfordringer ved at leve discipelskab ud i Danmark.

Her medvirker Kim Hjermind, Morten Friis, Missa Eriksen og Reidar Poulsen fra forskellige kirker i København og Frederikssund.

De sætter ord på, hvordan de hver især oplever det at ”oversætte” den amerikanske tilgang til en dansk kultur.
”Discipelskab kommer i mange udgaver – og der findes også én, der passer til dig som lever i en dansk kultur,” understreger arrangørerne.

Prækonference med mulighed for dialog

Fredag eftermiddag forud for selve konferencen er der en prækonference, hvor Jeff Vanderstelt også medvirker.

Emnet her er ”Hvordan lede til mission og discipelskab?”, og der er mulighed for dialog med den erfarne menighedsstifter og underviser.

Læs mere og se program for konferencen og prækonferencen på discipel24-7.dk

Tilføj kommentar
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.