Volontør

Det er ikke kun børnene, der nyder, at jeg er her

09/08/2022 / Nikoline Fredensborg

Det skyldes Guds kærlighed, at jeg er her - også selv om det ikke var klart for mig, da jeg rejste herud.

Det er fantastisk, hvordan jeg ved min blotte tilstedeværelse kan skabe glæde.

Jeg har været volontør i Iringa, Tanzania, i 10 måneder. Det er en god oplevelse, som har udviklet mig.

Min opgave er på et børnehjem, hvor jeg giver adgang til et legerum med mange muligheder for leg og samtidig hjælp og nærvær.

Det er ikke kun børnene, der nyder dette, det gør jeg også. At møde på arbejde og blive opdaget af børnene, som straks kommer løbende og giver kram.

Huruma

Børnehjemmet hedder ”Huruma Center” hvilket betyder barmhjertigheds center. Det er netop barmhjertighed, som driver centeret.

Her kommer børn i alle aldre og af forskellige årsager, som alle er afhængige af andres villighed til at hjælpe og støtte dem. Det er et sted med plads til smil, glæde, fjolleri, at være trist og vigtigst af alt kærlighed, en kærlighed til hinanden og til Jesus. ”Vi elsker, fordi han elskede os først” 1 Joh 4,19. 

Det er også i denne kærlighed, jeg må handle, og det må være grunden til, at jeg er i Tanzania. Det er ikke kun min egen lyst, men det er Guds plan, også selvom det ikke stod klart for mig, da jeg rejste.

Guds nærvær og ubeskrivelige kærlighed er, hvad vi kan se i hvert eneste smil hver dag
 

Tilføj kommentar
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
27/01/2023 | Jens Peter Rejkjær,

10.000 danskere rejser hvert år til Cambodja. Der er så meget at se og opleve, bl.a. Angor Wat, som jeg også besøgte. Men det store flert…

En tværkulturel lejr er et tilbud til alle nydanskere om at være med i et godt fællesskab, hvor værdier som respekt, åbenhed, tillid og…

Den 24. september 2003 var den dag, da LM begyndte sit missionsarbejde i Cambodja. ”Der er sket rigtig meget i de 10 år,” siger missionskons…