Liv&Job på festival for unge kristne handicappede

Unge fra Liv&Job på Frøfestival 2022
På FRØ-festival var deltagerne klædt ud og lærte nogle nye kristne sange. En af dem hedder "Kongebørn" og handler om, at alle er unikke og skabt af Gud. Foto: Marianne Sulkjær.

Der var god stemning, fest og farver, da seks unge fra LM's ungdomsuddannelse LivogJob i september var med på FRØ-festival på Frøstruphave Efterskole

05/10/2022 / Karin Borup Ravnborg; kbr@dlm.dk

Seks unge fra LM's bo- og uddannelsestilbud, Liv&Job i Stubbekøbing, fik sig en på opleveren, da de i weekenden 16.-18. september var med på FRØ-festival i Vestjylland.

Festivalen, der arrangeres af Kristelig Handicapforening og holdes på Frøstruphave Efterskole, samlede ud over skolens elever omkring 170 unge fra handicaphjem rundt i hele landet.

De seks unge fra Liv&Job tog sammen med lærer og hjælpere den lange tur i bus fra Falster for at være med.

En af de store oplevelser, man slet ikke ønsker får ende

"Det blev en af de store, gode oplevelser, som man slet ikke ønsker får ende," fortæller lærer Marianne Sulkjær, der var med på festivalen.

Weekenden var tilrettelagt med underholdning, dans og drama på scenen, hvor alle deltagere var udklædt.

"De unge beskriver det selv om én stor fest med masser af gang i den og glade mennesker, som ville hinanden det godt," fortæller hun.

Efterskoleelever skabte en god stemning blandt deltagerne

De unge fra Liv&Job nød samværet med de andre unge udviklingshæmmede og efterskolens elever, der var med til at skabe en god stemning blandt festivaldeltagerne.

"En af efterskoleeleverne begyndte bare lige pludselig at klappe sammen med mig. Det var sjovt," fortæller en af de unge, der var med fra Liv&Job.

En anden Liv&Job-beboer sagde: "Jeg lærte noget mere om Gud og købte mig en børnebibel og en yoyo med en fisk på" og var parat til at tage afsted igen næste år, hvis det bliver muligt.

---

> Læs mere om LM's uddannelse Liv&Job for unge med særlige behov

 

Tilføj kommentar
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.