LM's udsendte volontører nu på plakaten

Cambodja-volontører holder engelsk-undervisning i Siem Reap
Nogle volontører underviser socialt udsatte børn og unge i engelsk og er på den måde med til at styrke deres muligheder for at få en uddannelse og forbedre deres levestandard. Arkivfoto

Luthersk Mission udsender ikke færre end 9 unge volontører til en opgave i udlandet. Nu sendes en volontørplakat til alle LM's forsamlinger med en opfordring til at huske dem i forbøn

15/08/2018 / Karin Borup Ravnborg kbr@dlm.dk

Ni unge rejser i den kommende tid ud gennem Luthersk Missions volontørprogram "Reach" til opgaver i Cambodja, Tanzania, England og senere Peru.

Ægteparret Kristine og Simon Agerbo fra Silkeborg er allerede rejst til Kiabakari i Tanzania.

I denne uge rejser seks unge volontører til Cambodja, og om en måned rejser endnu en volontør til England for at passe det kommende missionærpar Julie og Emil Solgaards søn, inden de sammen rejser videre til Peru.

Fra undervisning og børnepasning til menighedsopbygning

Det er meget forskelligartede opgaver, de unge bliver sendt ud til gennem "Reach" - fra undervisning og børnepasning til menighedsopbyggende arbejde.

Fælles for alle stillinger er, at de unge løser nogle vigtige opgaver i LM's internationale missionsarbejde og hjælper med til, at de udsendte missionærer kan udføre deres arbejde.

Nu udsendes en plakat med billeder og oplysninger om de ni volontører til alle LM's forsamlinger og som indstik i LM's avis "Tro & Mission" med en opfordring til at huske dem og deres arbejde i forbøn.

Vigtigt at vi beder for volontørerne og deres arbejde

"Vi har i mange år udsendt en missionærplakat for at minde folk om vores udsendte medarbejdere og deres familier," siger missionskonsulent Kristine Ballantyne.

"Volontørerne er næsten udsendt et helt år. Det er vigtigt, vi også husker at bede for dem og deres arbejde."

Hun opfordrer derfor til, at man hænger den nye volontørplakat op, både i missionshusene og hjemme i de private hjem, som en påmindelse om at støtte arbejdet i bøn.

---

> Den nye plakat kan downloades her (pdf).

Ønsker du at få nogle trykte plakater tilsendt, så send en mail til dlm@dlm.dk og skriv, hvor mange du skal bruge.

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.