Mange unge prægede LMBU's Landslederkursus

Generalforsamling på LMBU's landslederkursus 2024
En stor del af deltagerne på LMBU's Landslederkursus 2024 var unge - her fra generalforsamlingen, hvor der blev valgt tre nye medlemmer ind i landsbestyrelsen. Foto: Ivan Jakobsen.

Omkring 50 ledere i LM's børne- og ungdomsarbejde var sammen en hel dag i Odense for at blive opmuntret og udrustet i deres opgaver. En stor del af deltagerne var unge, fortæller landslederen

12/03/2024 / Karin Borup Ravnborg; kbr@dlm.dk

Der var disket op med god mad og masser af god undervisning og inspiration, da frivillige medarbejdere fra LM-Kids, Between og LMU lørdag den 9. marts mødtes til landslederkursus.

Rammerne var Kratholmskolen i Odense, hvor deltagerne efter fællessamlingerne kunne dele sig ud i de mange lokaler til vidensdeling og oplæg i forskellige grupper.

Trods et forholdsvist lavt deltagerantal var alle arbejdsgrene godt repræsenteret, og landsleder Ivan Jakobsen glæder sig over de mange unge, der var med.

"Det var faktisk overraskende mange. Det er altid inspirerende at være sammen med de frivillige i LMBU's arbejde - og glædeligt med så mange unge deltagere."

Urolige børn, bibelfortælling for teens og fællesskab for unge

På kurset var deltagerne samlet til forskellige workshops om emner, der relaterede sig særligt til den målgruppe, som de formidler til i hverdagen.

Blandt andet kunne man høre noget om, hvad man skal gøre, når der er uro i børneklubben, og hvordan man gør bibelfortællingen relevant for teenagere.

Der var også et seminar med Thomas Willer fra Center for Ungdomsstudier, som fortalte om en ny undersøgelse blandt kristne unge om, hvad de tænker om tro, etik og om det kristne fællesskab.

Her fik deltagerne mulighed for at drøfte, hvad resultaterne betyder for de kristne unge i LMU og deres relation til fællesskaberne i LM.

Tre nye medlemmer valgt ind i landsbestyrelsen

Undervejs blev der holdt generalforsamling i LMBU, hvor der blandt andet blev afholdt valg til landsbestyrelsen.

Tre af medlemmerne var på valg, og her blev tre nye valgt ind.

Det var Torkild Engelst Nielsen fra Herning og Morten Grove og Miriam Sandberg Dysager fra Odense, der blev valgt som nyeste medlemmer af LMBU's landsbestyrelse.

> Se flere billeder fra Landslederkurset på LMBU's facebookside.

Tilføj kommentar
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.