MISSION23-deltagere sprængte alle rammer

MISSION23
De mange deltagere i mødesalen samlede et rekordhøjt beløb på 62.000 kroner ind til mission i løbet af weekenden. Foto: Josva Bentin Rønne.

Over 450 unge var samlet 17.-19. november til missionskonference på LMH i Hillerød. For første gang nogensinde måtte arrangørerne allerede to uger forinden melde alt udsolgt.

22/11/2023 / Karin Borup Ravnborg; kbr@dlm.dk

Luthersk Missions Højskole i Hillerød oplevede i weekenden en sand invasion af unge mennesker.

Foruden skolens egne elever og personale var skolens mødesal propfyldt med deltagere fra hele landet, som var samlet til LMU's missionskonference MISSION23.

Det skabte også et helt naturligt pres på skolens rammer, fortæller forretningsfører Bent Enevoldsen.

"Da vi to uger inden nåede 400 eksterne tilmeldte, måtte vi melde alt udsolgt. Jeg tror, det er første gang nogensinde, at det er sket."

Dejligt med den store interesse for mission blandt deltagerne

”Der er jo en positiv udfordring og dejligt, at så mange vil afsted på Mission og vil bruge deres weekend på at høre forkyndelse og blive tanket op," siger missionskonsulent og medarrangør Rebekka Zoll Landkildehus.

Selvom både højskolen og den nærliggende Johannesskolen var fyldt helt op, var det hendes indtryk, at alt det praktiske forløb godt.

Hun glæder sig også over de mange gode snakke og den gode interesse, der var for mission.

Blandt andet har flere efterfølgende vist interesse for de ledige volontørstillinger i Grønland, som LMU har opslået lige nu.

62.000 kroner samlet ind ved tovtrækning og andet sjovt

De unges store interesse for mission viste sig også ved, at der blev samlet hele 62.000 kroner ind til LMU's missionsprojekt blandt studerende i Grønland.

Lørdag eftermiddag var der indsamlingsevent, inspireret af DR1’s underholdningsprogram Versus, hvor deltagerne kunne dyste i at gætte vinderen i en række forskellige dueller.

Blandt andet skulle man gætte, hvem der kunne vinde i tovtrækning.

Målet fra arrangørernes side var 40.000 kroner, fortæller Rebekka Zoll Landkildehus, der var imponeret over, at deltagerne også med deres giversind var med til at sprænge alle rammer.

---

> Læs mere om Luthersk Missions Unges missionsprojekt Ung til Ung i Grønland.

Tilføj kommentar
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.