Anmeldelse

E-sword.net

Gratis

Hvis man vil et spadestik dybere end på biblehub.com, så er E-sword et oplagt program. Det er meget populært og nåede i januar i år op på 25 millioner downloads fordelt på 230 lande!

Det er brugervenligt og let at gå til. En af E-swords forcer i forhold til Biblehub er, at man kan lave noter til teksten; Sidder man og arbejder med en tekst til en andagt, så kan man skrive noter ind til de enkelte vers. Dette noteapparat er det bedste, jeg er stødt på i bibelprogrammerne.

Programmet indeholder en række resurser i form af forskellige bibeloversættelser. Også her må man dog nøjes med den gamle danske oversættelse. På samme måde som Biblehub er der resurser inden for klassisk evangelisk litteratur.

E-sword henvender sig til den daglige bibellæser, der er lidt nysgerrig og gerne vil et spadestik dybere. En del af de resurser, man kan downloade fra siden, koster penge, men der er en lang række resurser, der er gratis.

Hvis man ønsker sig et større elektronisk bibliotek og lidt bedre værktøjer, skal man vælge et af de større programmer, hvor det så også kan koste penge.

Det er gratis at downloade fra e-sword.net.

Anmeldt i Tro & Mission 13/2013 af Christian Støvring Maymann
 

Tilføj kommentar

foto: Lisa Birkmose
Lisa Birkmose
Lisa Birkmose er vokset op med søndagsskole og missionshus som en naturlig del af livet. Men hun har måske ikke altid været bevidst om betyd...
Peter Jensen

Forvandlende fællesskab er statementet på Efterskolen Solgården, for det er netop, hvad skolen ønsker for sine elever, blandt andet via mødet med Jesus i Bibelen, voksne,...