Tænker du på at rejse udenlands som missionær?

Stil dine spørgsmål, eller få en uforpligtende snak med LM’s missionskonsulenter:

Bent Olsen, 4157 8237
Christian Lund Pedersen, 4820 7673
Reidar P. Poulsen, 4820 7675

12/12/2016 | Maria Mørch
"Vil I høre lidt om Cambodja?" Sådan skrev jeg i emne-feltet på de e-mails, jeg sendte til LMU’erne i foråret 2016. Modtagelsen var meget po...

Luthersk Mission er Danmarks største missionsorganisation med omkring 40 missionærer og volontører ansat til arbejde i blandt andet Peru, Cambodja, Tanzania, Etiopien og Grønland.

De arbejder blandt andet med at undervise i Bibelen. Men en stor del af arbejdet handler også om at give fysisk hjælp, der hjælper folk ud af fattigdom og sygdom.

Vil du støtte et af vores projekter? Så klik ind herunder og læs mere.

 

11/09/2017 | Ruth og Philip Bach-Svendsen,

Jeg skulle i torsdags præsenteres blandt medarbejderne på Den Lutherske kirkes stiftskontor i Arusha og var mødt op til den fælles morgen...

NYT
Foto: Kent K. Andersen underviser på Phnom Penh Bible School
I Cambodja forbindes det at være luthersk ofte med at være liberal. LM’s missionærer arbejder med at formidle nogle af de lutherske grundsandheder til de studerende

I Cambodja sætter de kristne ikke hinanden i bås. De fleste kirker er autonome og dukker op hist og her, og der findes kun få kirkesamfund.

Det fortæller Kent K. Andersen, der rejste til Cambodja i 2014 sammen med sin familie som missionær for Luthersk Mission.

”Det skyldes for en stor del, at kirken kun er ganske få år gammel. Man er ganske enkelt ikke nået til at dele sig op,” siger han.

Cambodjanske kristne har stærkt fokus på, hvem Jesus er

Kent Kjær Andersen er lærer på Phnom Bible School (PPBS), hvor...