Mission i Tanzania har mange ansigter

22/12/2016

Hun har et fantastisk smil og varme øjne. Huden er brun og hendes sorte hår er flettet stramt i små fletninger, som snor sig kunstfærdigt rundt om hovedet. Hun er et hjerteligt menneske, og hendes latter er smittende. Hvis man træffer hende, er hun meget imødekommende og klar til at snakke.

I starten af oktober sagde vi farvel til hende og hendes familie, der har boet og arbejdet på LM’s grund i Iringa i mange år. Hun har arbejdet for LM i ca. 15år. Først som hushjælp hos LM-missionærer og herefter som gæstehus-manager. Familien skulle flytte til Mbeya, hvor manden allerede har boet i noget tid, fordi han arbejder for Soma Biblia der.

Vi har i forrige weekend haft den glæde at besøge dem i deres nye hjem i Mbeya. Hvilke glade, indbydende og gæstfrie ansigter, der mødte os, da vi ankom!

Nogle af jer kender vores ansigter fra missionærplakaten, eller fordi I har mødt os. Det er nok de færreste af jer, der kender denne kvindes venlige ansigt, om end hun og hendes mand har været en vigtig del af LM’s missionsarbejde i Tanzania i mange år.

Og hun er blot en af LM’s mange trofaste medarbejdere. Der er langt flere ligesom hende, der dagligt arbejder som forsyningstropper, for at evangeliet om Jesus kan nå længere ud i verden. Lad os huske disse medarbejdere i forbøn.

Måske skulle missionærplakaten revideres til næste år og tilføres billeder af alle LM’s lokale medarbejdere rundt om i verden?

Medarbejderne til deres afskedsfest i Iringa. (Tilladelse er modtaget til at uploade billedet).

Tilføj kommentar

Kommentarer

Tak for denne hyldest til vores (allesammens) Mama Elisha. Vi må huske at bede for deres familie!