Skal jeg igennem den boks?

29/09/2015

For en uge siden ankom jeg til All Nations Christian College i England, hvor jeg skal passe Signe og Brian Bjørn Nielsens to børn, Silas og Alma, mens forældrene er på forberedende kursus her.

På All Nations kommer folk fra hele verden (måske særligt Europa, selvom Asien også er rimelig repræsenteret) for at udrustes særligt til mission ved dertil indrettede kurser eller ved at læse en bachelor ala teologi i Danmark.

Stedet er derfor fyldt med vidt forskellige kirkeretninger, mange slags verdensanskuelser og en hel del sjove engelske accenter.

Under aftensmaden lørdag talte jeg med et hollandsk ægtepar om de forskellige muligheder, All Nations har at tilbyde. Da sagde kvinden, at noget af det skønne er, at de ikke prøver at presse én igennem en bestemt formet boks, men at man kan være med til at forme sit ophold og vælge forskellige fag, og at Gud på den måde former én, som han vil have det.

Der er plads til mig i Guds boks

Jeg er i gang med at uddanne mig til udskolingslærer, og små børn har egentlig aldrig sagt mig det store. Dog er jeg overbevist om, at Gud har kaldet mig til denne opgave med at passe små børn.

Der er plads til mig - pigen, der helst vil arbejde med teenagere, men nu står i en opgave med at passe børn det næste lille års tid - i Guds boks.

Jeg skal ikke være på en bestemt måde, for at Gud kan bruge mig - det er egentlig rigtig rart at vide. Og så hjælper det selvfølgelig også, at Alma og Silas er nogle rigtig dejlige børn.

Tilføj kommentar