De frivillige skal trives og føle sig anerkendt

Foto: Maria Pahus Nissen
Maria Pahus Nissen har en del forskellige ideer til, hvad Kirken ved Søerne kan gøre. Så må en dialog med ledelsen vise, hvad der kan blive til noget, fortæller hun.
Kirken ved Søerne i Silkeborg har ansat en børne- og frivilligkoordinator. Hun skal sparre med de mange frivillige medarbejdere og være med i arbejdet blandt børn og unge

07. august 2019 / Kaja Lauterbach, kl@dlm.dk

Maria Pahus Nissen skal være bindeled mellem menighedsrådet og de frivillige i LM-frimenigheden Kirken ved Søerne (KVS) i Silkeborg.

Hun er nemlig blevet ansat i en 50 procent-stilling som børne- og frivilligkoordinator i KVS.

”Min primære motivation for at søge stillingen er, at jeg gerne vil være med til at give evangeliet om Jesus videre og opfordre til at vandre med Jesus,” siger den 39-årige kvinde fra Aarhus.

Skabe trivsel ved at lytte til de frivilliges ønsker og drømme

Maria Pahus Nissens opgaver bliver langt hen ad vejen at lytte til, sparre med og opmuntre de mange frivillige i KVS.

”Gennem samtaler med dem om, hvad de har brug for og drømmer om, skal jeg være med til, at de trives og føler sig anerkendt, og mærker KVS' glæde for, at de har taget opgaven på sig,” uddyber hun.

Derudover skal hun være med i børnekirken og teenklubben.

”Jeg vil også arbejde på flere fællesaftener mellem juniorklubben og teenklubben, da jeg tror, det kan være med til at skabe en god overgang mellem dem,” siger hun.

”Jeg har en del forskellige ideer til, hvad vi kan gøre. Så må vi se, hvad der i dialog med ledelsen i KVS og med tovholderne for de forskellige arbejdsgrupper kan blive til noget.”

Budskab til børn og unge, der kæmper med lavt selvværd

Maria Pahus Nissen har lyttet til en række programmer på den kristne hjemmeside ”Revive our hearts”.

”Her snakkede de om, hvor vigtigt det er, at fokusere på Guds sandhed om ham og om os mennesker i stedet for at gå rundt og tro på løgne om os selv og om Gud og mennesker," siger hun.

”Det budskab har jeg virkelig lyst til at give videre til børn og unge, der kæmper med lavt selvværd.”

Føler sig velsignede ved at have fået Maria som medarbejder

Sammen med sin mand og deres to børn er Maria Pahus Nissen aktiv i LM i Aarhus, og hun glæder sig til at være med ved nogle gudstjenester i Kirken ved Søerne og lære den bedre at kende.

Det er ikke kun Maria Pahus Nissen, der ser frem til samarbejdet.

”Vi føler os meget velsignede ved at have  fået Maria som medarbejder,” siger Peter Rask, der er præst i KVS.

Tilføj kommentar