Teamleder ansat til Tanzania

Foto: Hanne og Jens Erik Agerbo
”I de ni år vi har boet i Danmark,er vi tit blevet spurgt, om vi kunne finde på at rejse igen, og det har været let at svare ja til det," siger Hanne og Jens Erik Agerbo. (Privatfoto)
Hanne og Jens Erik Agerbo bliver LM-missionærer i Tanzania fra august 2019. Foruden teamlederopgaver skal de også arbejde med økonomi og diakoni

03. oktober 2018 / Kaja Lauterbach, kl@dlm.dk

Hanne og Jens Erik Agerbo vender tilbage til Tanzania som missionærer efter en periode på ni år i Danmark.

LM’s ledelse har nemlig ansat dem til at rejse til landet igen fra sommeren 2019.

Jens Erik Agerbo er ansat til at være teamleder på cirka 50 procent, og derudover skal de begge gå ind i opgaver med økonomi, administration og diakoni i Dar es Salaam.

Forud for afrejsen skal parret have nogle opfriskende sprogstudier både i engelsk og swahili foruden noget introduktion til opgaverne i foråret 2019.

Kærligheden til Tanzania har fyldt meget i tiden i Danmark

Hanne og Jens Erik Agerbo har tidligere været missionærer for LM i Tanzania, nemlig fra 2004-2009, hvor de arbejdede med litteraturmission i Soma Biblia.

Dengang var deres fire nu voksne børn med i Tanzania, og faktisk er det dem, der har opfordret forældrene til at rejse ud igen, fortæller Hanne og Jens Erik Agerbo, der begge er 51 år.

”I de fem år i Tanzania fik vi en stor kærlighed til Tanzania og kom til at holde så meget af menneskene der, siger de og tilføjer, at samtalen med børn, familie og venner ofte har handlet om tiden og de mange skønne oplevelser i Tanzania.

”Vi er tit blevet spurgt, om vi kunne finde på at rejse igen, og det har været let at svare ja til det.”

Kaldet er et familieprojekt

I løbet af de ni år, familien har boet i Toftlund i Danmark, har LM haft mange ledige stillinger i Tanzania.

”Det har været meget udfordrende at se dem, og de sidste halvandet til to år er det blevet mere og mere intenst og på et tidspunkt opfordrede vores børn os til at tage en snak med LM,” siger Hanne og Jens Erik Agerbo.

Det glæder dem, at det på den måde er et familieprojekt. For ud over at de føler sig kaldet til tjenesten, viser det også, at det er et kald for deres børn, at de nu skal have deres forældre på afstand i nogle år, for at de kan tjene Gud i Tanzania.

Tilføj kommentar