Anmeldelse
billede af websiden biblehub.com

Biblehub.com

gratis

Hjemmesiden biblehub.com (tidligere biblos.com) er en imponerende samling af hjemmesider med rigtig mange resurser. Der er samlet over 150 bibeloversættelser, forskellige hjælpeværktøjer, klassiske kommentarer, og gode oversigter over forskellige oversættelser.

Samtidig har de forskellige parallelle opsætninger. Man kan for eksempel se den danske bibel, den norske og svenske oversættelse side om side. Man kan også se evangelierne sat op side om side.

Endnu en styrke er den søgefunktion, man har tilføjet til siden. Den er bygget op over Googles søgefunktion, så er man fortrolig med den, så kan mange også søge i biblerne, som findes hos Biblehub.

De forskellige resurser har rødder i klassisk evangelisk teologi.

Styrken ved Biblehub er de mange resurser, der er på sitet. Svagheden er, at de fleste af dem er af ældre dato. Flere af deres leksikaer har over hundrede år på bagen, og den danske bibeltekst er fra 1907 (NT) og 1931 (GT).

Fælles for Biblehub, E-Sword og Logos er, at de langt på vej kan tilpasses den enkeltes behov, så både den almindelige bibellæser, bibelunderviseren og teologiprofessoren kan få stort udbytte af programmerne.

Det er gratis at benytte biblehub.com.

Anmeldt i Tro & Mission 13/2013 af Christian Støvring Maymann

Tilføj kommentar

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Sofie Amalie Stender Engkjær
Sofie var elev på forårsholdet 2019 på Luthersk Missions Højskole, selv om det bestemt ikke lå i kortene, at hun skulle bruge sit sabbatår p…