Besøg i missionshusene skabte fællesskab

Foto Ngassapa
David Ngassapa fortalte om de studiebøger, han skriver til de kristne i Tanzania (Foto: Torben Thorngreen):

Efter LM's Landsmøde i april rejste gæster fra Tanzania og Cambodja rundt og medvirkede til møder mange steder i LM. Her blev fællesskabet styrket mellem LM i Danmark og LM internationalt

13/05/2024 / Kaja Lauterbach kl@dlm.dk

”Nu forstår jeg, hvad LM er for en størrelse, og det, missionærerne taler om, giver mere mening. For eksempel ved jeg nu, hvad et missionshus er.”

David Ngassapa er med i bestyrelsen for litteraturmissionen Soma Biblia i Tanzania, hvor han også er formand for DLM Foundation i Tanzania.

Sammen med biskop Blaston Gaville fra Tanzania og kollegieleder Theara Sim fra Siem Reap i Cambodja deltog han i LM’s Landsmøde den 26.-28. april. Her repræsenterede de LM’s internationale arbejde.

God kontakt mellem Ngassapa og LM’erne

I ugen efter Landsmødet var David Ngassapa og Theara Sim på besøg mange steder i LM i Danmark.

Her mødte de LM’erne og oplevede de lokale LM-fællesskaber. 

David Ngassapa var meget glad for at være rundt og fortælle både, hvordan har kom til tro på Jesus i netop Danmark for knap 50 år siden, og om sit nuværende engagement i Soma Biblia.

Her skriver han studiebøger, der skal hjælpe tanzaniske kristne til at læse i Bibelen på egen hånd.

Missionskonsulent Ole Malmgaard var med ham på besøg flere steder. Han fortæller, at det var meget positivt at opleve den gode kontakt, han havde med LM’erne.

Jeg håber, vi kan lære noget 

Theara Sim skriver på sin Facebook-profil, at hun har haft nogle vidunderlige dage i Danmark, hvor hun har oplevet, at vi alle er ét i Kristus.

”Danskerne er meget omsorgsfulde og respektfulde, og jeg håber virkelig, vi kan lære noget af den meget enkle måde, meget er tilrettelagt på her,” siger hun.

Theara Sim var også meget glad for at møde tidligere missionærer og volontører, som hun har arbejdet sammen med i Cambodja – og at møde de nye volontører, der kommer efter sommerferien.

----------

Læs mere om LM's internationale arbejde.

Tilføj kommentar
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.